Смертельна ДТП на Старосинявщині: 24-річна пасажирка вилетіла через вікно "BMW"

Смертельна ДТП на Старосинявщині: 24-річна пасажирка вилетіла через вікно "BMW"
  • 23-річний водій "BMW" не впорався з керуванням й автомобіль злетів з дороги. 
  • Пасажирка померла на місці події. Водій перебуває у лікарні.
  • Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 4-ї години ранку при виїзді з села Паплинці. 23-річний водій "BMW" перевищив швидкість та не впорався з керуванням. Внаслідок чого автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся.

Під час перекидання 24-річну пасажирку викинуло з салону. Від отриманих травм жінка померла на місці події. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області.

У водія діагностували перелом шийного хребця та струс головного мозку. Чоловік перебуває у нейрохірургічному відділенні Хмельницької обласної клінічної лікарні. Стан здоров’я розцінюють як задовільний.

Відео дня

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до 8 років.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Читайте також: Водій, який збив жінку та спалив своє авто, був п'яний. Деталі ДТП на Подільській

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Віктор

    Сумно
  • Світлана Благодир Зайчук

    За подібні ДТП повинні відповідати в першу чергу патрульні служби, адже вказаний водій уже втретє скоів ДТП. СКАЛІЧИВ НЕ ОДНЕ ЖИТТЯ А МАЛЕНЬКУ ДІВЧИНКУ ЗАЛИШИВ БЕЗ МАМИ!!!
  • Микола Маліновський

    За подібні ДТП повинні відповідати в першу чергу патрульні служби, адже вказаний водій уже втретє скоів ДТП.За раніше двох пройшло безкарно " своя поліція"....Постає питяння-чому в нічний час не контролюються дороги? Особливо біля розважальних закладів.Неповинно ділитись на своіх ічужих Перед законом  повинні бути усі рівні тоді не буде подібних випадків.У Старосинявському районі це вже не перший наподобі випадок....
  • Микола Маліновський

    За подбні ДТП повинні відповідати в першу чергу патрульні служби тому, що вказаний водій уже втретє скоів ДТП. За раніше дві пройшло безнаказано-"своя поліція" про це він неодноразово вихвалявся. Постає питання чому внічний час хотя-би вибірково контролювались дороги, особливо біля розважальних закладів. Неповинно ділитись на своіх і чужих. Якщо перед законом будуть усі рівні тоді не буде подібних випадків. У старосинявському районі це вже не перший наподобі випадок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up