Як хмельничани зранку добираються на роботу в громадському транспорті

Як хмельничани зранку добираються на роботу в громадському транспорті
  • У маршрутках і тролейбусах вже зранку – справжнє пекло.
  • За кілька зупинок у таку спеку піт з чола тече рікою.
  • Журналісти vsim.ua вирішили прокататись у громадському транспорті в годину пік. Як це було, читайте далі.

 

Задуха, тиснява і штовханина…Дістатись зранку на роботу у громадському транспорті  - справжнє випробування. Тим паче, у таку спеку. Вже з самого ранку температура у салоні тролейбусів і маршруток «зашкалює». Журналісти vsim.ua обрали свій маршрут і вирішили випробувати на собі весь «позитив» вранішніх поїздок. Після восьмої години ранку транспорт зі сторони центру вже не такий заповнений, інша справа – маршрутки і тролейбуси, що курсують з мікрорайонів до центральної частини міста. Жарт про «Зайшов в маршрутку – стою» завжди актуальний.

У маршрутці №52, яку ми спіймали на зупинці «Поділля», ніде проштовхнутись. Повітря бракує, люк ледь привідкритий, вікно відчинене ще у водія. Колотнеча починається, коли через весь салон починають передавати за проїзд. Хтось обурюється, бо водій неправильно видав здачу, хтось нервує від того, що сусід наступив на ногу. 

Відео дня

Найбільше випробування - тролейбус. Від залізничного вокзалу ми діставались на "7А". Вже на сходах можна змінити своє рішення їхати саме цим транспортом. Біля дверей ледь не перечепились за сумки, які стурбована жіночка залишила на східцях. Дотягнутись до поручня теж непросто. Залишається непомітно триматись за сусіда або ж тримати рівновагу до наступної зупинки. На кожній з них хтось з натовпу обов'язково має крикнути "Середні двері!", бо як виявилось, ті часом "заїдають". Достатньо двох-трьох зупинок, щоб з чола зійшло сім потів. 


Друзі, діліться своїми враженнями. А як ви добираєтесь зранку на роботу?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Vitalii

    Щоб не було скупчення людей у транспорті і всі  (або хоча б більшість) могли навіть сидіти під час поїздки

    https://e-dem.in.ua/khmelnytsky/Petition/View/877

  • IGOR

    Надо монетизировать льготу или ограничить её по времени (отменить в час пик) /количеству поездок (поверьте, есть люди, которые тупо катаются для развлечения, даже ограничение 2 поездки в день дадут ощутимую разгрузку)! Валидаторы есть,  можно реализовать!

    хмельничанин reply IGOR

    бабули какраз так и катаются. Нужно научить кондуктором пользоваться валидаторами, а для пенсіонером сделать оплату за проезд
  • Анастасія Шевчук

    Насправді найбільша проблема у тролейбусах через те, що пенсіонери від самого рання їдуть кожного дня по всім базарам та аптекам, саме у той час, коли решта їде на роботу.  На мою думку, необхідно впроваджувати їм платний проїзд, хоча б у години пік.
  • Oleg Lyuty

    щоб була  уся картина я б ще звернув увагу на кармаників,  які  не  зважаючи на значні вливання бюджетних коштів у правоохоронні органи орудують ще з більшим  азартом !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up