Як планують покращити трафік у Хмельницькому

Як планують покращити трафік у Хмельницькому
  • Через збільшення кількості транспорту та блокпости на дорогах у місті погіршився трафік.
  • Як це все планують покращити?
  • Запитали в міського голови Олександра Симчишина.

Трафік у Хмельницькому дещо погіршився. Чи не головними причинами цього є обмеження на дорогах через блокпости. Сюди ж можна віднести заборону проїзду біля прикордонної академії. Тут можуть проїжджати лише тролейбуси та великогабаритний громадський транспорт (51 автобус). Усі інші об’їжджають сусідніми вулицями, які не пристосовані до такого потоку.

Покращитися ситуація може з наступного тижня. Адже із 18 квітня планують дозволити рух вулицею Шевченка біля академії. Проте відповідне рішення поки не прийнято.

Відео дня

Тобто частина із наявних блокпостів будуть перенесені на обочини. В разі необхідності їх швидко можуть повернути назад для захисту.

Ще одна проблема в місті, яка й була раніше - паркування. За спостереженнями багатьох хмельничан, автомобілів стало більше і досить часто ними забивають всі парковки та двори. Й часто авто залишають у непризначених для цього місцях. Нерідко це ускладнює проїзд іншого транспорту.

Частково вирішити це мала б інспекція паркування, яка працює у Хмельницькому. Проте вона поки налічує лише 2 працівників. Цього недостатньо для нормальної роботи інспекції.

Щодо громадського транспорту, то його кількість в місті збільшують. За словами мера, на маршрути виїжджають 63 тролейбуси. Планується до 70. Для порівняння, перші тижні після 24 лютого їх було 40-50. До цього - близько 80. Також, за словами мера, поступово будуть збільшувати кількість автомобільного громадського транспорту.

Читайте також: 

“Електротранс” шукає водіїв тролейбусів: які умови і зарплата

Скільки коштує пальне у Хмельницькому та як змінилися ціни за 2,5 місяця

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Наталья Новицкая

    Просять вирішити проблему, а не штрафуфати за паркування. Таке собі вирішення... що значить "бидло" , ну і деалект...оце мер...
  • Оля Чорная

    Останні роки захоплювалась нашим містом. І усім казала,як чудово тут жити. Тому що немає заторів. І ось тепер тут вічні затори. Не можливо розрахувати час. Вчора запізнилися в кіно,сьогодні на зустріч.

    Violetta Anishkina reply Оля Чорная

    Оля Чорная так, особливо коли водії з інших міст не дотримуються ПДР

    Оля Чорная reply Оля Чорная

    Violetta Anishkina розумію... просто незвично для нашого міста.

    Violetta Anishkina reply Оля Чорная

    Оля Чорная війна, багато переселенців
  • Игорь Николаевич

    Парковки будувати не будемо, будемо штрафувати!
    Супер, шо тут скажеш...
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up