Як вам нові таблички з розкладом руху тролейбусів на зупинках у Хмельницькому? (ОБГОВОРЕННЯ)

Як вам нові таблички з розкладом руху тролейбусів на зупинках у Хмельницькому? (ОБГОВОРЕННЯ)
Фото з сайту dev.khm.gov.ua
  • Їх встановили вже на кількох зупинках міста.
  • До кінця місяця обіцяють обладнати всі.
  • Ви вже оцінили нові інформаційні таблички на зупинках? Діліться в коментарях.

Нова транспортна мережа стала актуальною темою для обговорення поміж мешканцями міста. Дехто отримав зручніший і більш вигідний маршрут додому, інші ж скаржаться, що добиратися стало ще важче.

Вслід за новими маршрутами і транспортом, у місті почали встановлювати інформаційні таблички. Про це повідомили на сайті Хмельницької міської ради.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВИС в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Відео дня

На них відображений розклад руху тролейбусів - час прибуття на зупинку, номер маршруту та інтервал руху. Таблички вже відповідають новій транспортній мережі міста. До кінця місяця обіцяють обладнати повністю всі зупинки. А їх у Хмельницькому нараховується 187.

Як запевняє ХКП «Електротранс», на цих табличках розміщений і QR-код. Скориставшись ним, хмельничани та гості міста зможуть дізнатися інформацію через смартфон. Піднісши камеру до відповідного коду, їм висвітлиться графік руху тролейбусів для кожної зупинки. Це все буде в режимі онлайн.

У зв'язку із тим, на окремих зупинках уже з'явилися таблички, хмельничани мали змогу апробувати їх.

Поділіться досвідом у коментарях. Чи приїздять тролейбуси в зазначений час? Чи допомагає вказана інформація зорієнтуватися із розкладом руху транспорту?

Читайте також: На тролейбуси нема чого надіятись: хмельничани просять відновити маршрутку на Зарічанську
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Оля Байдюк

    15, 15а, 57. по графіку вже 4 дні НЕБУЛО НІОДНОГО. Завжди або раніше на 5 -7 хв, або взагалі нема !! то навіщо витрачати кошти на таблички ????

    в Дубово і з Дубово зранку недобратись і ввечері
  • Pavel Kondrashov

    Сколько не вешай этих табличек, хоть на лоб, хоть на столб, хоть симчишину на стол. А троллейбуса все нет. Пассажир пешком пошёл
  • Наташа Шевченко

    Що там ті таблички означають,як тролейбуси всеодно не їздять по графіку.Для чого тими табличками зривати очі людям і нерви???
  • Sergey Kudinov

    на карті - схемі  кожен маршрут  показан своїм кольором, було би зручно якщоб на табличках вверху маршрут і напрямок друкували на такому же фоні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up