Яма на ямі: де найбільш непроїзні дороги на Хмельниччині? (ОБГОВОРЕННЯ)

Яма на ямі: де найбільш непроїзні дороги на Хмельниччині? (ОБГОВОРЕННЯ)
  • Укравтодор щоразу звітує про свою "посилену" роботу. Кажуть, що в Хмельницькій області щоденно на дорогах трудиться 40 бригад.
  • Водії тим часом скаржаться на їхню роботу. А Хмельниччина минулого року увійшла в рейтинг областей з найгіршими дорогами.
  • На які ділянки слід звернути увагу дорожникам,  пишіть у коментарях. 

 

Дороги дедалі частіше викликають справедливе обурення автовласників, адже наслідками подорожей нерідко стає ремонт авто. Складений минулого року рейтинг "бездоріжжя" вказує на найгірші ділянки. За даними управління безпеки дорожнього руху, найбільше ямковістю вражені області:

  • Харківська - 89%
  • Миколаївська - 67% 
  • Дніпропетровська - 66%
  • Хмельницька - 65%
  • Одеська - 56%

Вчора, 23 березня, на сайті Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області повідомили, що дороги латають щодня. 

"Із початку року дорожникам вдалось ліквідувати 30195 м² ямковості, з них: на автодорогах державного значення - 19341 м², на автодорогах місцевого значення – 10854 м²", - йдеться у повідомленні. 

Відео дня

Після зими роботи у них непочатий край. Зокрема, автовласники скаржаться, що зруйнувалася дорога "Житомир-Чернівці". 

- В Дунаївцях кілька років тому дорогу зробили, то тут нема що казати, бо є з чим порівняти. Але чим далі від міста, тим більше ям.  У деяких місцях в районі ями досягають таких розмірів, що їх просто нереально об'їхати, - жаліється водій рейсового автобуса "Хмельницький - Кам'янець" Олександр. - Грошей, як завжди, у держави на це немає.

Питання до водіїв: Які ділянки доріг в нашій області перетворилися для вас  на смугу перешкод? Пишіть у коментарях. 

Довідково: 

Матеріали для ліквідації ямковості постачають в області Старокостянтинівський, Ярмолинецький та Полонський  асфальтобетонні заводи.  

Читайте такожВодії Хмельницького назвали найгірші дороги міста

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Дмитрий Никитин

    А мені скоро їхати до Львова. Вже морально готуюсь до "американських" гірок....
  • Alexander Melnik-Kravchuk

    Я теж автомобіліст. Але може ями до добра? Гляньте на аварійність? На тих ямах вона відсутня. Може нехай не латають до тих пір поки люди помаліше їздити не навчаться?
  • Vyacheslav Askerov

    Голосків-Меджибіж.

    Volodymyr Shevel reply Vyacheslav Askerov

    там краще з'їжджати на недобудовану дорогу ))))) а от далі...... з Меджибожа до Летичева ....... немає варіантів
  • Олег

    Деражнянський район, поворот на Яблунівку . Але винних ніколи не покарають. А на дорогах завжди будуть заробляти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up