За добу на Хмельниччині 7 людей травмувалися у ДТП

За добу на Хмельниччині 7 людей травмувалися у ДТП
Аварія в Іванківцях 25 липня. У ній травмувалися 5 людей. Фото прес-служби ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • 13 водіїв керували авто напідпитку.

  • Про це повідомляє ГУ НП у Хмельницькій області.

Протягом минулої доби, 25 липня, на Хмельниччині сталося 2 ДТП. У них отримали травми 7 осіб. Ще 11 аварій обійшлися без постраждалих. Про це сьогодні, 26 липня, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Нагадаємо, що вчора вранці, 25 липня, біля села Іванківці Дунаєвецького району перекинувся автобус. Його водій не впорався з керуванням, через що «Volkswagen» врізався у дерево. Внаслідок аварії постраждали 5 людей.

За повідомленням правоохоронців, протягом минулої доби спіймали 13 водіїв, які керували автомобілем напідпитку. Загалом до підрозділів поліції надійшло 558 повідомлень про події та правопорушення, з яких 58 мали кримінальний характер.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрій Петрович

    Адекватно суддя апеляційного суду розглядає справи. Відмова від освідчення на місці зупинки - а потім??? На що сподіваються такі водії, що встугнуть у дві години з часу зупинки пройти тест в медзакладі???Чи відшукають "кінці" і "порішають" справу???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up