За прихисток віддячив крадіжкою та розтрощеним авто: у Києві затримали хмельничанина

За прихисток віддячив крадіжкою та розтрощеним авто: у Києві затримали хмельничанина
  • П'яний хмельничанин викрав автівку зі станції техобслуговування у Києві.

  • Він не зупинився на блокпосту, в’їхав в електроопору та намагався втекти від поліцейських. 

  • Яке покарання йому загрожує?

На одному із блокпостів Святошинського району Києва патрульний подав водієві автомобіля «Hyundai» знак про зупинку.  Однак той його проігнорував та почав втікати. Здійснюючи небезпечні маневри, порушник створив аварійну ситуацію та в’їхав в електроопору. Зрештою при спробі втечі з місця події поліцейські затримали правопорушника та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Петро Токар, під час проведення слідчих дій з’ясувалося, що автомобіль чоловікові не належить:

«Ми встановили справжнього власника легковика й опитали його. Він розповів, що у період воєнного стану тимчасово прихистив чоловіка на станції техобслуговування. Однак, коли власник покинув фірму, хмельничанин зламав замок службового приміщення, забрав ключі від іномарки та викрав автівку. Наразі правопорушника, 1990 року народження, затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Прилад Драгер показав, що водій перебував напідпитку з вмістом 0,9 проміле алкоголю в організмі».

Відео дня

Триває досудове розслідування за статтею  289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом.

Хмельничанину повідомлено  про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Читайте також: На Хмельниччині обікрали сім’ю переселенців. Спіймали 25-річного злодія

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Не зупинився на блокпості -  треба було зразу розстрілювати.

keyboard_arrow_up