За вихідні на вулицях Хмельницького спіймали 4 водіїв "під кайфом"

За вихідні на вулицях Хмельницького спіймали 4 водіїв "під кайфом"
Фото ілюстративне
  • За два минулі дні патрульні оштрафували в обласному центрі 12 водіїв за керування у нетверезому стані.

 

За вихідні хмельницькі патрульні спіймали в обласному центрі 12 водіїв з ознаками сп’яніння. Про це повідомили в Управлінні патрульної поліції.

Так, у суботу, 16 листопада, на вулицях міста попалося одразу 7 порушників:

- двоє з них, як показала перевірка у лікарні, були "під кайфом". А саме, 27-річний водій  Audi, якого спіймали на Шевченка, та 40-річний кермувальник Daewoo, якого зупинили на вулиці Прибузькій. Також у лікарні пройшов перевірку і 33-річний водій BMW, якого спіймали на вулиці Героїв Майдану. Згідно з висновком лікаря, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Відео дня

Натомість, водій Jaw, якого зупинили на проспекті Миру пройшов освідчення за допомогою приладу "Драгер" безпосередньо на місці. Чоловік "надув" 2.14 проміле. До слова, ще троє водіїв, у яких патрульні помітили ознаки сп'яніння, відмовилися від проходження відповідної перевірки.

У неділю, 17 листопада, на вулицях міста спіймали 5 водіїв:

-  водій ВАЗ, якого зупинили на вулиці Чорновола, пройшов освідчення на приладі "Драгер". Його показник - 1.31 проміле. Ще двох кермувальників довелося відвести до лікарні, аби з'ясувати, чи були вони п'яними. В обох випадках виявилося, що водії перебували у стані наркотичного сп’яніння. А ось водій Skoda, якого зупинили на вулиці Кам’янецька, відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння у встановленому Законом порядку. Однак, від відповідальності його це не звільнило. На всіх порушників склали відповідні протоколи.

Читайте також: Майже півтисячі штрафів та три десятки ДТП: якими були вихідні на дорогах Хмельниччини

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мастер Автополив

    И продолжается невидимая война агрессора против честных украинцев. В тайных подвалах их накалывают мордорские дрг. И конечно же спаивают.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up