Загибла жінка і п’ятеро постраждалих. Повідомили деталі ДТП на Шевченка

Загибла жінка і п’ятеро постраждалих. Повідомили деталі ДТП на Шевченка
  • Вранці на вулиці Шевченка трапилась смертельна аварія. 
  • З понівеченого тролейбуса дістали тіло жінки.

Під час аварії у Хмельницькому загинула жінка-пішохід. Дорожньо-транспортна пригода трапилась на перехресті Шевченка і Старокостянтинівського шосе сьогодні, 17 травня. 

На місці події побував журналіст vsim.ua. Тролейбус виїхав на тротуар, огороджений парканом. Транспорт сильно прим'яло, похилилась електроопора. За інформацією рятувальників, в моторошній ДТП загинула одна особа. 

Повідомлення про подію до Служби порятунку «101» надійшло о 8:10. На виклик приїхали надзвичайники 1 Державної пожежно-рятувальної частини. Як додають у ДСНС, на місці рятувальники деблокували травмованого водія тролейбуса. З-під понівеченої конструкції тролейбуса дістали і тіло 53-річної загиблої жінки. 

Відео дня

Як повідомляють у Головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області, загалом внаслідок ДТП постраждало 5 осіб і одна людина загинула. Наразі обставини та причини події встановлюють правоохоронці.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Ира Епишина

    Водителю плохо стало приступ єпилепсии.начольство и врача  надо наказывать.а водитель молодой 38лет
  • Епишин Игорь

    Водитель! Был больной ( пелепсия)и надо наказывать начальство . медкомиссию он как прошел.Он сначало работал кондуктором и знали.что у него такая болезнь.Врача и всег по очереди ; уволить.
  • Анастасия Дмитриева

    Тролейбуси дійсно дуже старі!!!
  • Алексей Богуненко

    Бля. Для чого набирати людей похилого віку для цієї роботи ?це вже не перший випадок.Згідний ,що молоді не хочуть працювати в цій сфері або..Про ЗП мовчу тому і є причина

keyboard_arrow_up