Загинув дорослий та двоє дітей: на Хмельниччині сталась смертельна ДТП

Загинув дорослий та двоє дітей: на Хмельниччині сталась смертельна ДТП
Тут і далі фото - ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Зіткнулися “Toyota” та “Ford Transit”.

  • Троє людей загинуло, ще двоє отримали поранення. 

  • Рятувальникам довелось деблоковувати тіла загиблих з автівки. 

У суботу, 10 грудня, на Хмельниччині вкотре трапилась дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули люди. Про це повідомляють в управлінні з надзвичайних ситуацій

До Служби порятунку «101» о 19:51 місцеві повідомили, що на трасі неподалік села Гаврилівці Кам’янець-Подільського району зіткнулися два автомобілі “Toyota” та “Ford Transit”.

Найбільше дісталось “тойоті”. В результаті аварії загинув 23-річний водій - житель села Великозалісся та двоє пасажирів автівки — 15-річна дівчинка та 17-річний юнак. Сам автомобіль так понівечило, що надзвичайникам довелось деблокувати тіла загиблих з легковика. 

Відео дня

Рятувальники також від’єднали акумуляторні батареї авто, аби запобігти пожежі, та змили залишки пально-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги.

Крім того, в тій аварії постраждали й пасажири “Ford”. 56-річний водія - мешканця  Хотинського району Чернівецької області та 43-річний пасажира автівки госпіталізували в травматологічне відділення Кам’янець-Подільської багатопрофільної лікарні. Причину зіткнення поки не повідомляють. 

Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області

Як їздити в темну пору доби

Патрульні наголошують про правила безпеки для тих, хто за кермом. Водіїв просять бути дуже обережними та обачно діяти на неосвітлених дорогах.

- Радимо, якщо це можливо, утриматися від поїздок, особливо на далекі відстані. Також враховуйте, що мінлива погода ускладнює рух: дощ чи сніг, туман чи ожеледиця, тож будьте завжди уважними, взаємоввічливими та дотримуйтеся правил дорожнього руху, - закликають в поліції.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Damiel Lq Vin

    Щирі співчуття рідним!
  • Маринка Гавюк

    Вічна пам'ять 🕯️🕯️🕯️
  • Наталья Рудь

    Царство небесне ((
  • Наталія Федів

    😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔

keyboard_arrow_up