Залишив авто та побіг: як у Хмельницькому п'яного водія ловили (ВІДЕО)

Залишив авто та побіг: як у Хмельницькому п'яного водія ловили (ВІДЕО)
  • Водій "Renault Kengoo" порушив правила дорожнього руху. Однак, вимогу патрульних зупинитись він проігнорував, натомість спробував втекти.
  • Спочатку чоловік їхав на авто, а потім різко зупинився, вийшов з авто та побіг. 
  • Проте патрульні виявилися швидшими.

Подія мала місце вчора, 3 січня. Близько 21-ї години патрульні помітили автомобіль "Renault Kengoo", водій якого порушив правила дорожнього руху. Однак, на вимогу патрульних зупинитись він не відреагував. Натомість водій збільшив швидкість та почав утікати.

"Заїхавши у двір на вулиці Молодіжна, водій вибіг з автомобіля та продовжив утікати від патрульних, уже пішки. За декілька хвилин пішої погоні чоловіка наздогнали", - повідомили у прес-службі патрульної поліції Хмельницької області.

Як додають, після затримання водій одразу зізнався інспекторам, що він вживав алкоголь та погодився пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки за допомогою приладу "Драгер". Результат тесту — 1,04 проміле. 

Відео дня

На 40-річного чоловіка склали протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння). 

Читайте також: "Пролетів" на червоний: у Хмельницькому водія маршрутки оштрафували після публікації у соцмережі

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Юрій Петрович

    А при якій температурі на вулиці дозволяється користуватися драгером???? Якщо того вечора була нижча температура за дозволену??? То покази драгером будуть дійсні???

    Юрій Петрович reply Юрій Петрович

    Це я так, до слова спитав. Бо колись "підкований юрист" сівак щось подібне "провернув", вислужився перед начальством, авто на штрафмайданчик, посвідчення водія вилучив. А вже після рішення суду зізнався водію, якого сам підвозив, що при тій температурі на вулиці покази драгером були недійсні.

    Анонім reply Юрій Петрович

    Если температура на улице нижче минус 5 градусов, показанням драгера можна не верить. А то что болтун сивак растрепал, так его за язык не тянул никто и не просил раскрывать тонкости разводняка в зимнее время года. Ближайшие три дня температура ниже минус 5!!!!
  • Меч

    Протокол,протокол...на КОЛ Їх!!! Хоча б на років 10 позбавляли прав,краще б назавжди авжеж.
  • Дмитрий Олексюк

    Цікаво, скільки дадуть водію кенго штрафу, або може позбавлення волі? Але факт, що менше ніж водію рейндж ровера на львівському шосе.

    Сергей Попович reply Дмитрий Олексюк

    Ну так и нарушение и последствия у него несравнимые.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up