Залізничний переїзд по Франка перекриють на 17 днів: коли та чому (ОНОВЛЕНО)

Залізничний переїзд по Франка перекриють на 17 днів: коли та чому (ОНОВЛЕНО)
Фото ілюстративне

Залізничники повідомляють про невідкладні колійні роботи.

У Хмельницькому перекриють один із залізничних переїздів, який розташований в центрі міста. Йдеться про переїзд між станціями “Хмельницький” та “Кам’янецький переїзд”. Він розташований по вулиці Івана Франка. 

Його планували закрити на 19 днів — з 1 по 19 листопада 2022 року включно. Причина — невідкладні колійні роботи. Про це йдеться в оголошеннях, які розклеїли залізничники поблизу переїзду. 

— В зв’язку з невідкладними колійними роботами рух автотранспорту через залізничний переїзд 1224 км по вулиці Івана Франка буде закритий в добу з 1.11.2022р. по 19.11.2022р., – зазначили залізничники. 

Відео дня

 

ОНОВЛЕНО:

Однак, вже 1 листопада на сайті міської ради повідомили про зміни: рух автотранспорту через переїзд закриють з 9.00 2 листопада до 18.00 18 листопада. 

Об'їзд пропонують по Трудовій, Грушевського, Кам’янецькій.

Оголошення про зміни в роботі переїзду розклеїли на стовпах та механічних шлагбаумах. До слова, на офіційному сайті Укрзалізниці про закриття переїзду не вказано. 

Нагадаємо, 1 листопада на вулиці Трудовій у Хмельницькому також обмежать рух. Це стосуватиметься шляхопроводу через залізницю. Проїзд буде обмежений на період від 06:00 до 00:00. Востаннє міст на Трудовій ремонтували у на початку вересня цього року. Роботи тоді дещо затрималися через дощову погоду. Детальніше про це читайте за посиланням. 

Крім того, у міській раді повідомляють, що 1 листопада з 13.00 і до завершення робіт призупинять рух електротранспорту в мікрорайон Ракове, окрім маршрутів №4 та №4а.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up