Залізницею з Хмельницького: що курсує, як та за скільки купити квиток

Залізницею з Хмельницького: що курсує, як та за скільки купити квиток
  • Залізниця поступово відновлює роботу.
  • Із Хмельницького поки курсує один потяг.
  • Вже завтра запустять ще один.

На Хмельниччині з 1 червня було відновлено роботу залізниці. Щоправда, в цей день від станції в обласному центрі можна було вирушити лише за одним маршрутом - "Хмельницький - Волочиськ".  

Даний приміський поїзд (електричка) №6331 курсує щоденно. Відправлення о 20:25. Придбати квиток можна в приміській касі. Вартість поїздки із Хмельницького у Волочиськ становить 18 гривень. Також оплатити за проїзд можна безпосередньо у вагоні. До карантину кондуктор брав за проїзд 13 гривень.

Вже від завтра, 4 червня, із Хмельницького  можна буде доїхати до Києва. Свою роботу відновить поїзд №772 (“Подільський експрес”) Хмельницький - Київ. Відправлятися з обласного центру він буде о 14:24. Вартість квитка: купе - 419 гривень, плацкарт - 289 гривень, сидячі місця - 244 грн. Придбати квитки можна в онлайн-режимі на офіційному сайті Укрзалізниці та на вокзалі.

Відео дня

Станом на 12:00 сьогодні, 3 червня, онлайн можна придбати квитки в купе або сидячі місця. Плацкарт не доступний. Такими є дані, якщо обирати датою поїздки 4 червня. На інші дні цього тижня є всі види квитків.

Проте поїздки залізницею після відновлення будуть із карантинними обмеженнями. За словами спеціаліста з питань функціонування залізничного транспорту АТ “Укрзалізниця” Владислава Бондаря, кількість пасажирів зменшена до половини сидячих місць.

Дозволено продавати квитки у шахматному порядку, тобто в купе може знаходитись лише 2 людини, одна на нижній полиці, інша на протилежній верхній. Також пасажирам слід дотримуватись дистанції 2-х метрів один від одного, обов’язково повинні бути у масках, рукавичках та мати при собі антисептики.

При вході до вагона у пасажира перевірятимуть наявність квитка, маски та обов’язковою буде перевірка температури. 

Підготувала Олеся Липчак.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ира Ортынская

    А цену на билеты вообще не подняли....прям как обещали...
  • Наталі Поврознік

    Можна  було дані надати 1 червня...а не через тиждень
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up