Запитали в Новачка: чи будуть ремонтувати смугу для громадського транспорту на Кам’янецькій

Запитали в Новачка: чи будуть ремонтувати смугу для громадського транспорту на Кам’янецькій
Фото з архіву редакції
  • Наприкінці літа комунальники взялися за ремонт ділянки на Кам’янецькій.
  • Суцільним методом відремонтували дві смуги. 
  • Скільки на це витратили та чи робитимуть іншу частину дороги?

Наприкінці літа ми вже розповідали вам про ремонт дороги в центрі Хмельницького. Там комунальники розпочали роботи 25 серпня й завершили їх 1 вересня. Суцільним методом замінили майже 2 тисячі квадратних метрів асфальтного покриття. Простішими словами, відремонтували дорогу від вулиці Володимирської до Гагаріна. 

Тоді директор департаменту інфраструктури міста Василь Новачок розповідав: роботи будуть проводити вночі, щоб не обмежувати рух транспорту. Проте журналісти vsim.ua стали свідками того, як дорогу ремонтують посеред дня. Це призводило до заторів в центрі Хмельницького. Василь Новачок пояснював: 

  • <

    Відео дня
    /li>

Роботи проводило КП БРЕД. А загальна вартість ремонту двох смуг на Кам’янецькій склала 650 042 гривні, - повідомив Василь Новачок.

Також ми поцікавилися, чи ремонтуватимуть іншу частину дороги. А саме смугу для громадського транспорту. Директор департаменту інфраструктури міста відповів, що цьогоріч такі роботи проводити не планують. Мовляв, вище згадану ділянку на Кам’янецькій відремонтували, бо вона була в гіршому стані. 

Також раніше журналістам vsim.ua чиновник розповідав, що на поточні ремонти доріг у Хмельницькому цьогоріч виділено 25 мільйонів гривень. Зокрема, за частину з цих коштів оновили покриття на Пілотській (від “штанів” до будинку №78). Проте, там не все зробили до кінця. Повністю не застелили новий асфальт між новим покриттям та виїздами із суміжних вулиць. Через це там зараз ями, які заважають нормальному руху автомобілів. За словами Василя Новачка, все мають закінчити впродовж цього або наступного тижня. Тобто, до 10 жовтня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • IGOR

    Им нормально)

keyboard_arrow_up