Здаємо на права: карта маршрутів практичних іспитів ПДР у Хмельницькому

Здаємо на права: карта маршрутів практичних іспитів ПДР у Хмельницькому
  • Плануєте здавати на права та готуєтесь до перевірки вашого вміння водити авто?
  • 1 березня МВС виклало маршрути на яких здаватимуть практичний іспит з ПДР.
  • Карти навчальних маршрутів у Хмельницькому дивіться нижче.

На сайті МВС виклали всі маршрути практичного іспиту з правил дорожнього руху. Як зазначили, їх оновили після перегляду згідно з актуальною ситуації на дорогах. Тож усім, хто готується отримати водійське посвідчення, можна за посиланням вибрати свій регіон та завантажити схеми маршрутів територіального центру.

Зазначимо, що перший етап практичного іспиту проходить на майданчику для навчання. Другий етап проходить в реальних умовах дорожнього руху, саме під час нього визначають наскільки учень готовий до самостійного "плавання".

Нагадаємо, в липні 2017 року ввели нові екзаменаційні тести для іспиту з ПДР. Зараз кожен водій може перевірити свої знання, пройшовши безкоштовний онлайн-тест.

Відео дня

Маршрути за якими здаватимуть іспити учні Хмельницького регіонального центру МВС№ 6841:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Poshtar Boba

    ми, як здавали водіння - 3 години чекали під дверима мрев, після чого виявилося, що всі здали...
  • Олександр Палійчук

    А по другому маршруту вночі будуть здавати? Кам'янецька закрита для руху в сторону центру з 6.00 до 22.00

    Ihor Furseyev reply Олександр Палійчук

    По Кам'янецькій як раз тільки шматочок до повороту на Сковороди, далі на шляхопроводі на Львівське шосе. Усе за правилами.

    Ihor Furseyev reply Ihor Furseyev

    А третій судячи з шляхопроводу - за годинниковою стрілкою, де рух дозволено

    Boychenko Oleksandr reply Олександр Палійчук

    Рух по цьому маршруту може бути у зворотньому напрямку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up