У 2017 перше посвідчення водія отримали більше 14 тисяч хмельничан

У 2017 перше посвідчення водія отримали більше 14 тисяч хмельничан
Фото: 5.ua
  • Більше 14 тисяч жителів Хмельниччини пройшли навчання у автошколі, здали іспити і отримали своє посвідчення водія. 
  • Його їм видали на два роки. Якщо ж не матимуть порушень ПДР, то зможуть обміняти його на постійне. 

У минулому році вперше посвідчення водія отримали 14345 жителів Хмельниччини. Найпопулярнішими категоріями були  “В”, “С”, “А”. Найменшим попитом користуються категорії для автобусів, автобусів з причіпами – “D1E”, “С1E”, “DE”. Про це повідомляють у прес-службі Регіонального сервісного центру МВС у Хмельницькій області. 

Перше посвідчення водія видається на 2 роки з правом обміну на постійне у разі, якщо протягом двох років з дня його видачі не було 3 і більше адміністративних правопорушень.

Якщо таких порушень було не більше двох — громадянин обмінює на постійне посвідчення водія. У разі, якщо такі порушення були — громадянин обмінює на постійне посвідчення водія лише після складання практичного та теоретичного іспитів у сервісному центрі МВС.

Відео дня

Нагадаємо, що для отримання посвідчення водія необхідно пройти навчання в автошколі, скласти теоретичний іспит в сервісному центрі МВС і здати практику.

Читайте також: Нові правила дорожнього руху. Що потрібно знати водіям

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up