Зміни у транспортній мережі. На святкові дні пустили нові маршрутки на Озерну

Зміни у транспортній мережі. На святкові дні пустили нові маршрутки на Озерну
  • В управлінні транспорту і зв’язку повідомили, що новий маршрут №31, який йде до “Трьох ведмедів”, не прибутковий.
  • На найближчі дні його вирішили замінити на 29А і 49А, які мають забезпечити громадським транспортом жителів вулиці Кармелюка.

В останні дні 2017-ого року в Хмельницькому вступила в дію транспортна реформа. Хмельничани ще не встигли звикнути і вивчити нові маршрути руху, як посадовці внесли в систему деякі зміни.

Так, маршрутку №31, яку на багаторічні прохання жителів Кармелюка, запустили до лісу, відмінили. В управлінні транспорту і зв’язку кажуть - маршрут не приносить доходу. 31-ий ходив з Кармелюка по Панаса Мирного, Бандери, виходив на  Кам’янецьку, далі на Подільську,  Свободи і назад у тому ж напрямку. За кілька днів спостережень вирішили його зняти.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Eagle у Хмельницькому на Automoto.ua.

А щоб забезпечити жителів Кармелюка транспортом, пустили дві нові маршрутки 29А і 49А. Обидві йдуть від “Трьох ведмедів”, спускаються по Панаса Мирного, а на проспекті Миру розходяться: 29А йде по Старокостянтинівському шосе, а 49А - по Бандери.

Відео дня
  • 49А ходитиме: Кармелюка, Панаса Мирного, проспект Миру, Бандери, Кам'янецька, Толстого, Львівське шосе, Інститутська, Купріна, Красовського, Чорновола, Шевченка, Старокостянтинівське шосе, проспект Миру, Панаса Мирного, Кармелюка.
  • 29А ходитиме: Кармелюка, Панаса Мирного, проспект Миру, Старокостянтинівське шосе, Шевченка, Чорновола,Красовського,Купріна, Інститутська, Львівське шосе, Толстого, Кам'янецька, Бандери,проспект Миру, Панаса Мирного, Кармелюка.  

Зімни, за словами начальника управління транспорту і зв’язку Сергія Шепурева, тимчасові. 29А і 49А курсуватимуть тільки до 9 січня. Вже наступного тижня зміни в маршрутному сполученні із вулицею Кармелюка мають обговорити у владних кабінетах. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.  

Читайте також: хто возить хмельничан у новому році
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Denis Kimakovskiy

    29а та 49а це маршрут Бомба !

    Люди всі дуже раді та щасливі !

    Просим міську владу залишити його !
  • Олександр Крамар

    А 15-й тролейбус теж не прибутковий? Він постійно повний. Але його вже розділили на два. А якщо транспорт ходить рідко, то на нього звичайно, не розраховують. А це маршрут потрібний, особливо для тих, хто живе по Шевченка і прилеглих до неї вулицях. Та й не тільки. Інакше на ринок по Купріна, в Собор Андрія Первозванного добратись звідти більше нема чим. У нас же в центральній частині міста всі церкви московські. Гусельников постарався. А міська влада не дуже тим переймалась. А, як показують події за роки незалежності, особливо теперішні, вплив на душі людей має першочергове значення в країні.
  • Pan Włodek

    Ось іще хароше нововведення:

    http://opencity.in.ua/issueview?id=29363#r=UA68101

  • Nina Kornienko

    Все ж таки рано зняли маршрут, потрібно декілька місяців для того щоб промоніторити!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up