Зваблива краса вишиванок: фотоконкурс "Ми - маленькі українці" запрошує долучитися

Зваблива краса вишиванок: фотоконкурс "Ми - маленькі українці" запрошує долучитися
#партнерський проєкт
  • 25 травня стартував фотоконкурс "Ми - маленькі українці" від vsim.ua.

  • Хмельницькі дітлахи мають можливість виграти подарунки.

Вишиванка - символ нашої національної ідентичності, краси і гордості. Це унікальний елемент нашого культурного спадку, який об'єднує нас і зберігає зв'язок з минулим, передаючи цінності від покоління до покоління. 

З метою показу неповторного духу української вишиванки, сайт vsim.ua оголошує фотоконкурс під назвою "Ми - маленькі українці". Цей конкурс присвячений красі та чарівності дитячих образів у вишиванках. 

Запрошуємо вас долучитися до нашого фотоконкурсу та допомогти нам показати, наскільки особливі та чарівні є наші маленькі українці!

Умови конкурсу дуже прості. Для участі необхідно надіслати фотографію вашої дитини, на якій вона зображена у вишиванці. Учасниками можуть бути діти до 16 років, які проживають в Хмельницькому чи Хмельницькій області.

Перші сто учасників гарантовано отримають подарунок - квиток у кінотеатр Woodmall Cinema. Автори трьох найкращих робіт, які наберуть найбільше голосів, будуть нагороджені цінними призами від наших партнерів.

Щоб взяти участь, необхідно перейти на сторінку фотоконкурсу за посиланням "Ми - маленькі українці".

Долучайтеся до нашого фотоконкурсу і допоможіть нам показати всій Україні, які унікальні, чарівні та красиві є наші маленькі українці! Не забудьте проголосувати за своїх улюбленців та підтримати їх у цій конкурсній битві. Разом ми зможемо розкрити всю велич і красу української вишиванки!

*Фотоконкурс триває з 25 травня по 16 червня 2023 р.

keyboard_arrow_up