Подарунок Миколая: що хоче побачити під подушкою хмельницька дітвора

Подарунок Миколая: що хоче побачити під подушкою хмельницька дітвора
  • Наближається улюблене свято дітвори - Миколая. 
  • Подарунок, який малюк отримає на це свято, задасть дитині настрій аж до нового року. 
  • Журналісти vsim.ua завітали до дитячого садочка, аби дізнатися, що бажають отримати у подарунок хмельницькі малюки.  

 

Наближається улюблене свято малечі – День Святого Миколая. Для кожної дитини – це особлива пора. Більшість малюків ще за місяць пишуть листи Миколайчику: хтось відправляє їх поштою, хтось кладе під подушку, з надією прокинутися вранці 19 грудня і побачити такі прохані подарунки. Та ким був Святий Миколай насправді знає не кожен…

Святий Миколай (Ніколаус) – це реальна історична особа. Народився він в грецькому місті Патара в заможній сімʾї. З дитинства хлопчик ріс добрим та чуйним, а підрісши, став допомагати іншим. Існує легенда про трьох сестер, яких через бідність ніхто не хотів брати в дружини, тоді Миколай непомітно приніс до них в дім три мішечки золота. Юнак не хотів жодної подяки за свої благородні вчинки, тому так само непомітно допомагав знедоленим та бідним, а найбільше опікувався дітками. Приносив їм подарунки, цукерки, одяг. Одного разу містяни вистежили того, хто всім допомагає і, в знак подяки, зробили Миколая єпископом. А після смерті, за свої діяння, Ніколауса долучили до лику святих.

Ми завітали до старшої групи дитячого садочка №15 «Червона шапочка». Дошкільнята один наперед одного розповідали про свої бажання, щиро вірячи в існування святого Миколая. Під подушкою хочуть побачити в основному іграшки.

Відео дня

Влада, 7 років
Ляльку лікаря

Маша, 5 років
Лялька DEFA

Вероніка, 5 років
Мʾяку іграшку собаку

Олег, 5 років
Героїв маску, конструктор і рибки

Діма, 5 років
Ніндзяго з червоним драконом

Ігор, 5 років
Пістолет з пушками

Кирило, 5 років
Hot Wheels

Ваня, 6 років
Соковижималка

Ульяна, 5 років
Костюм Ельзи

Максим, 5 років
Hot Wheels, книжка про Миколая

Аня, 5 років
Ігровий набір «Містер Зубастик»

Маргарита і Валерія, 5 років
Ляльки  LOL

Олексій, 5 років
Машинку на пульті

Даша, 5 років
Велику книжку

Евеліна, 5 років
Я хочу, щоб Миколай приніс мені те, що він сам захоче

Каріна, 5 років
Щенячий патруль

Марійка, 5 років
Іграшку Chi Chi Love

Соломія, 5 років
Вагітну лялюку

Діма, 5 років
Я хочу конструктор Lego

Злата, 5 років
Постільну білизну з Hello Kiti, щенячий патруль

Нікіта, 5 років
Ніндзяго

Настя, 5 років
Твістер

Даша, 5 років
Парфуми

Політ фантазії в малечі грандіозний. А на що ж готові батьки у виконанні дитячих забаганок, ми запитали у працівників цього ж дитячого садочка. Вихователь-методист Оксана Миколаївна готова на свято витратити немало коштів. Каже, що здивує свою семирічну донечку не одним подарунком.

 

Оксана Миколаївна, вихователь-методист

 

"При виборі подарунків ми звісно ж дослухаємося до бажань, а потім уже виходимо з того, що можемо собі дозволити. Цього року придбали конструктор Lego, набір для малювання, а ще флаєр в музей наук. Гадаю для неї це буде цікаво та пізнавально"

 

 

Анна Миколаївна, вихователь

Ми з донечкою  знайшли адресу Святого Миколая у Львові та заздалегідь написали йому листа. Гарно його оформили і надіслали поштою, тепер чекаємо, можливо це буде База Щенячого Патруля. Незважаючи на нестабільну ситуацію в країні, тяжкі фінансові умови, батьки  ладні на все для своєї малечі, адже кожна дитина особлива, і хочеться, щоб вона мала все найкраще. Рідні готові дарувати своїм маленьким розумникам та розумничкам, слухняним та не дуже, все, що в їхніх силах. Та головне – даруйте своїм діткам любов і підтримку, бо як відомо, їх ні зі які кошти не придбаєш!

 

Підготувала Галина Білецька 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up