У «PRONTO PIZZA & SUSHI PRO» провели перший безкоштовний майстер-клас для дітлахів (новини компаній)

У «PRONTO PIZZA & SUSHI PRO» провели перший безкоштовний майстер-клас для дітлахів  (новини компаній)
  • Відчули себе командою справжніх піцайоло.
  • У суботу, 8 липня, у “PRONTO PIZZA & SUSHI PRO”, що в ТРЦ «Монблан», провели безкоштовний майстер-клас для дітей.
  • Організатори зізнаються, це вперше вдалось влаштувати такий масовий захід для малечі. В ньому взяли участь більше сотні маленьких учасників.

Дітлахи зі своїми батьками почали сходитись ще задовго до початку майстер-класу. А згодом кількість бажаючих просто заполонила все приміщення.

Регіональний менеджер і керівник закладу «PRONTO PIZZA & SUSHI PRO» Інна Макаренко-Левчук розповідає, сьогодні ідею безкоштовних майстер-класів для малечі реалізовують вперше. А почалось все з “Family-днів”.

  • Ми раніше проводили у нашому закладі “фемелі-дні” - запрошували аніматорів, ведучого і розважали діток. Теж проводили майстер-класи, але не в таких масштабах. Тоді наскільки всім сподобалось, що ми вирішили започаткувати такий масштабний захід для діток. Це майстер-клас з виготовлення піци, - каже Інна Макаренко-Левчук.

До речі, як розповідають організатори, серед відвідувачів були хмельничани та ще більше - діток внутрішньо переміщених осіб. 

Маленьких учасників поділили на групи. А далі під наглядом досвідчених піцайоло вони розкачували тісто, додавали соус та інгредієнти, аби зробити піцу за своїм смаком.

На заході дітлахів розважали аніматори. Не обійшлось без веселих конкурсів, вікторини, танців і шоу мильних бульбашок. Всі учасники отримали подарунки від партнерів: "Офіс центр" та "YARYSYA soap". А ще море емоцій і вражень.

Аніматори, фотограф, магазин повітряних кульок "Creativ" теж стали партнерами майстер-класу і на безкоштовній основі долучились до свята.

Організатори кажуть, що вже думають про наступні безкоштовні майстер-класи. Можливо, іншого разу дітлахи зможуть перевтілитись у сушистів і спробують виготовити роли самостійно.

Заклад розташований за адресою: ТРЦ Монблан, 1 поверх (провулок С.Бандери, 2/1А).

keyboard_arrow_up