Весело, пізнавально і дуже смачно. У Хмельницькому відгуляли Свято дитинства

Весело, пізнавально і дуже смачно. У Хмельницькому відгуляли Свято дитинства
  • Початок літніх канікул ‒ це завжди весело та цікаво проведений час з друзями й родиною.
  • На майданчику біля кінотеатру Шевченка більше тисячі маленьких хмельничан весело зустріли літо.
  • Різнокольорові малюнки, запальні танці, веселі естафети, повчальні ігри та багато морозива, - таким було дитяче свято, яке організували радіостанції ОКЕЙ ФМ та Хіт ФМ, спільно з сайтом vsim.ua

Нудьгувати дітлахам було ніколи. 1 червня, майданчик перед кінотеатром Шевченка перетворився у дитяче містечко. Все, що відбувалося там, було присвячено одному - Святу дитинства, яке організували радіостанції “ОКЕЙ ФМ” та “Хіт ФМ”.

На різноманітних тематичних локаціях маленькі учасники робили нові зачіски і різнокольорові тату, вчилися правильно поводитися з вогнем і дізнавалися про професію рятувальника, гралися з сучасними роботами і брали участь у вікторинах, танцювали з професійним хореографом і просто веселилися. А скільки було фотозон! Батьки не встигали за своїми дітками, які бігали від аніматорів до пожежної машини.  

Цей захід вже давно полюбився дітворі. Адже Свято дитинства проводиться вже 12 рік поспіль.  

Черга охочих вишикувалася аби отримати спеціальний браслет, завдяки якому можна було взяти участь у головній лотереї свята.

Розпочалася святкова програма на сцені, під якою зібралася рекордна кількість глядачів. Присутніх привітав народний ансамбль танцю «Веселка». А потім святкову естафету підхопив народний вокально-хоровий художній колектив «Тоніка». Між виступами хмельницьких вихованців Будинку культури та Палацу творчості дітей та юнацтва тривали цікаві конкурси для маленьких глядачів.

Самий перший конкурс ведучий оголосив від генерального партнера ТМ Лімо та морозива "Мурожко", а також ексклюзивного дистриб'ютора ФОП Карван на складання слогана або віршика про Лімо. Свої творчі роботи протягом всього свята дітлахи залишали у організаторів. А після всіх конкурсів компетентне жюрі визначило переможців, яких нагородили солодкими подарунками від генерального партнера свята ТМ Лімо та ексклюзивного дистриб'ютора ФОП Карван.

Запальним був танцювальний батл від офіційного партнера свята - кондитерського дому "Вацак". Хлопчики та дівчатка утворили команди і мали перетанцювати своїх суперників. Переможців визначали за оплесками глядачів. 

Провели справжній еко-конкурс від генерального партнера ТМ Лімо та морозива Мурожко, а також ексклюзивного дистриб'ютора ФОП Карван. Кожній команді роздали по морозиву та парі резинових рукавичок. Дітки мали розгорнути упаковку і викинути її у смітничок. І все це на швидкість. 

"Велика плутанина" - таку назву мав наступний конкурс від партнера свята - магазину "Візок". Під танцювальну музику діти мали веселитись, а коли музика вимикалась ведучий називав одну з частин тіла і саме до неї мали доторкнутися діти. Хто зробив це неправильно, вибував. Призи отримали і переможці, і переможені. Переможці - великі конструктори, а хто раніше вибув з конкурсу - заохочувальні подарунки від магазину "Візок".

Неземне змагання влаштувала торгова марка "Бембі". На сцену викликали трьох дівчаток і трьох хлопчиків. Кожній команді дали велику кулю, так звану планету Марс. Дітки мали її "заселити" і намалювати на ній жителів - чоловічків. Та на цей раз перемогла дружба. Малеча отримала у подарунок настільну гру. 

Салон-магазин Аква-Рум організував конкурс з повітряними кульками. Двом командам роздали кульки зеленого і синього кольору. Діти мали перекинути їх так, аби на стороні суперника їх залишилось найбільше. 

Також діти брали участь у цікавому конкурсі "Склади слова"  від салону оптики "Прозорість". Дітей розділили на дві команди. Кожному учаснику конкурсу роздали по літері. Діти мали розгадати загадки і скласти слово-відгадку. 

 Дитячих робіт зі слоганами та віршиками про ТМ "Лімо" було багато. Через це жюрі однією роботою не обмежились, а вибрали декілька. Переможці отримали солодкі подарунки від генерального партнера свята ТМ Лімо та морозива "Мурожко", а також ексклюзивного дистриб'ютора ФОП Карван.

Діти, а інколи й дорослі, не пропускали шанс посидіти і сфотографуватися за кермом елегантних моделей автомобілів "Volkswagen". Їх представив офіційний дилер німецького виробника у Хмельницькому - компанія "Престиж-Авто".

Батьки із найменшими гостями свята і ті, хто готується до поповнення у сім'ї, не оминали ще однієї транспортної зони - виставки колясок та дитячих автокрісел від магазину "Візок"

Діти з радістю брали участь у естафетах. Як учасників, так і переможців нагородили приємними подарунками. А всі без винятку отримали солодкі призи. І нехай перший день літа видався дуже жарким, зате вийшов яскравим і веселим. А справжнє водяне шоу влаштували працівники ДСНС у Хмельницькій області, які порадували дітлахів фонтаном із пожежного шлангу.

- Ще не встигли відвідати усі локації. Діток дуже багато. Усе подобається і дитині цікаво. Поки найбільше нашому сину сподобалися рятувальники. Костя вже другий раз просить піти туди і сфотографуватися, - каже хмельничанка Сніжана.

- Дітям такі свята подобаються. Всього обійти ще не встигли. Але Владік і Артем щасливі, - каже хмельничанка Ольга.

- У Тимофія враження поки хороші. Бачимо, що розваг тут багато. Тому ще не усе спробували й побачили, - каже хмельничанка Руслана.

Дівчатка користалися можливістю і сідали на крісло до майстрів авторської школи краси Ольги Кембровської. Ті безкоштовно робили їм різноманітні зачіски.

Квіти, метелеки чи маска героя мультфільмів - усе це малювала на обличчях діток майстер організації свят "Веселинка". Дітки вставали з крісел щасливі й задоволені своїм новим образом.

Гліттер-тату від майстрів авторської школи краси Ольги Кембровської також сподобалися дітлахам.

Весело та енергійно пройшли спортивні конкурси, які організували Федерація регбі Хмельницької області та міський будинок культури.

Малеча з радістю фотографувалася із своїми улюбленими героями, які розважали багаточисельну аудиторію.

Прямо перед сценою гостей свята заводила запальна пі-джей Ірина з танцювальної студії "J-Star".

Одне із улюблених занять малечі - малювання. На святі дітлахи прикрасили олівцями величезну розмальовку, яку підготували організатори.

Діточок на святі було багато. Чимало з них з радістю і здивованими поглядами завітали до столика з дивами техніки, які презентував робоклуб  "Винахідник"

І нарешті насамкінець свята дитинства на сцені стартував вибір переможців лотереї. Діти отримали 5 сертифікатів у Аквапарк "7 Океан", 5 сертифікатів у "Joy Land", 13 сертифікатів у кінотеатр "Smart Cinema", 8 квитків на шоу "Ніндзяго", 10 квитків на концерт Дзідзьо і 20 запрошень у "Соляну печеру". 

Всі учасники свята - діти, батьки, місцеві жителі і випадкові перехожі - пішли з відмінним настроєм і подарунками.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Игорь Захаржевский

    А свято то пишним було
  • Арно Дориан

    В наших дітей має бути дитинство, ось і я своєму на честь свята подарував папугу https://www.ria.com/pets/birds/popugay/ оскільки він його давно просив, а ось і нагода випала.

  • Rouge Doam

    Веселе свято))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up