Які конструктори до вподоби малечі: огляд найпопулярніших категорій (новини компаній)

Які конструктори до вподоби малечі: огляд найпопулярніших категорій (новини компаній)

Конструктор — захоплива іграшка, що буде цікавою дитині будь-якого віку. Процес збирання цільної конструкції з дрібних деталей несе неабияку користь: така гра розвиває дрібну моторику, посидючість, уважність і образне мислення. Пропонуємо ознайомитися з найпопулярнішими категоріями конструкторів, які можна збирати як самостійно, так і великою компанією друзів.

Конструктори LEGO

Багатий вибір наборів для дітей різних вікових категорій, цікава сюжетна лінія з унікальними персонажами та безпечність матеріалу, з якого виготовлені деталі, — лише частина причин популярності конструкторів LEGO. Кожна серія іграшок передбачає можливість побудувати нову споруду поза межами інструкції, поєднавши деталі різних ігрових наборів бренду.

Багатий вибір конструкторів серії «Лего Сіті» запропоновано в каталозі інтернет-магазину Panama. Наприклад, модель LEGO City Stunz «Подвійна петля каскадерської арени» з 598 деталей — це класна можливість поганяти на мотоциклі з маховиком, перелетіти на вантажівці-монстрі через стартовий трамплін, пройти через стіну з полум’ям і виконати круті трюки.

3D-конструктори

Тривимірні конструктори адаптовані виробниками для певного віку дитини, тому підібрати потрібну модель зовсім не важко. Регулярне дозвілля з такими іграшками допоможе розвинути фантазію та логіку малюка, а також спонукає до нестандартного мислення.

Український бренд Strateg створив цікавий дитячий 3D-набір для творчості, що передбачає складання фігури сонечка з деталей різного розміру. Під час виробництва конструктора використовується екологічно чистий матеріал, що не спричиняє алергії та не зашкодить здоров’ю малюка. Щоб креативно прикрасити готову модель, у наборі є гуаш у чотирьох відтінках, а також два кольори декоративних блискіток (глітерів).   

Магнітні конструктори

Ця категорія конструкторів збирається легко і зручно: неодимові магніти у формі кульок, паличок або інших елементів швидко прилипають один до одного. Залежно від моделі виробу і віку дитини можна зібрати не лише прості геометричні фігури, але й складніші об’єкти, наприклад, будівлі, кораблі, автомобілі тощо. Основні переваги магнітних конструкторів — надійне зчеплення деталей без надмірних зусиль, округла форма елементів без гострих кутів, легке очищення від забруднень і простота у використанні.

Купуйте магнітні конструктори у перевірених інтернет-магазинах: наприклад, у каталозі Panama є цікаві моделі для дітей будь-якого віку. Якщо ви шукаєте подарунок для дітей від 4 років, зверніть увагу на ігровий магнітний набір «Наш будинок» бренду Melissa&Doug. У пакуванні — 16 двосторонніх панелей з наскрізним отвором і 80 магнітних аксесуарів: малюк може поєднувати деталі між собою в різних комбінаціях. Доповнюють комплектацію три магнітні ігрові фігурки на підставках.

Щоб вибрати найкращий конструктор для малюка, варто враховувати його вік і вподобання. Для командної гри краще купувати конструктори LEGO, а для спокійного проведення часу наодинці — 3D-пазл або магнітний аналог. Бажаємо вдалих покупок!

keyboard_arrow_up