1 000 гривень за вакцинацію планують виплачувати дітям (ОБГОВОРЕННЯ)

1 000 гривень за вакцинацію планують виплачувати дітям (ОБГОВОРЕННЯ)
Фото - "Інтерфакс"
  • В уряді мають розробити програму виплати тисячі підліткам, які пройшли повний курс вакцинації.
  • Друзі, а як вам таке рішення? Діліться своїми думками у коментарях. 

Українці від 12 до 18 років невдовзі теж зможуть претендувати на “ковідну тисячу”. Відповідну програму виплати має підготувати Кабінет Міністрів за ініціативи президента Зеленського. Про це інформує Офіс глави держави. 

"Президент України Володимир Зеленський під час селекторної наради поставив Кабінету Міністрів завдання підготувати окрему програму виплати 1 тис. грн у межах програми «єПідтримка» для українських громадян віком 12-18 років, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19", - йдеться у повідомленні.

Вже понад 6,7 мільйона українців подали заявки на отримання 1 000  гривень допомоги від держави в рамках програми «єПідтримка». 

Відео дня

Наразі допомогу виплачують вісім банків-партнерів, ще 15 фінансових установ мають долучитися до програми. На відповідні рахунки українців уже перерахували 6 мільярдів гривень. До слова, найбільше громадяни витрачали гроші на книжки - 35%, кіно - 29%, найменше на спортклуби - 7,5%.

Також в Офісі президента повідомили про те, що вже розробляють порядок запровадження категорії «ліки» для повністю вакцинованих людей віком +60 років.


Друзі, чи підтримуєте ви рішення про виплату тисячі для неповнолітніх? Ви за чи проти? Діліться своїми думками у коментарях. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Любов Сердунич

    ЖАХ!
  • Руслана Величко

    Ну і правильно
  • Юрій Гудок

    Чудово! гарна новина

keyboard_arrow_up