«Black Friday 2017»: хмельничанам варто не втрачати голову в гонитві за знижками

«Black Friday 2017»: хмельничанам варто не втрачати голову в гонитві за знижками
  • 24 листопада буде день масових розпродажів.
  • Деякі магазини обіцяють знижки до 90%. Однак, багато хто скептично оцінює такі пропозиції. 
  • Читайте поради, як витратити гроші з розумом.  

 

Зовсім скоро наступить день, якого чекають усі любителі шопінгу. День тотальних торгових розпродажів, великих черг, нових речей та пустого гаманця - "чорна п'ятниця". Цього року вона випадає на 24 листопада.

Багато українських магазинів вже обіцяють запаморочливі знижки. 

Що таке "Black Friday"

Раніше чорну п'ятницю відзначали переважно на Заході. Відомо, що вперше такий "sale" влаштовували ще в XIX столітті. Сам термін "black friday" вперше вжили у 1966 році. Смішно, але відношення до магазинів він зовсім не мав. Так американці називали день після Дня Подяки, коли були сильні затори на дорогах.

Відео дня

Чому ж влаштовують ці шалені розпродажі?  Усе дуже просто. Саме у цей день починають різдвяний сезон. Тож у пошуках подарунків люди починають "атакувати" крамниці. Магазини в чорну п'ятницю відкриваються дуже рано і працюють довше.

Black Friday в Україні. Де шукати знижки

В нас цей день ще не став настільки популярним. Та все ж більшість торгових центрів, а також інтернет-магазинів організовують різні акції. 

Також хмельничани скупитись можуть і в закордонних онлайн-магазинах. Але потрібно враховувти різницю у часі. 

Зараз в Україні є кілька порталів, які допомагають шукати знижки. 

Так, проект Blackfriday об’єднав кілька десятків компаній. Тут можна знайти інформацію про знижки у різних магазинах у період 25-28 листопада. Ще один портал, є знижки у чорну п’ятницю – Picodi.

Хитрощі продавців у день шопінгу

Багато хто скептично ставиться до "чорної п'ятниці". Мовляв, напередодні завищують ціни на товар, щоб в Black Friday  її знизити. Тож фактично її вартість не змінюється. Часто дорогі речі просто ховають на період знижок, натомість розпродають всякий непотріб.

Шопитися потрібно обачно:

Аби не лишитися з пустим гаманцем та непотрібними покупками після "чорної п'ятниці" варто добре підготуватися. Ось декілька порад:

  • Напишіть список покупок. Адже знижки можуть бути дуже спокусливими. І ви ризикуєте накупувати багато непотрібних речей. 
  • Визначте суму. На ейфорії можна витратити набагато більше, ніж потрібно. Тож перед походом до магазинів визначіть суму, яку ви готові витратити.
  • Якщо купуєте речі в інтернеті, не забувайте про вартість доставки товару.
     

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up