"Black Friday" в Україні: як "грішать" продавці та що категорично не варто купувати

"Black Friday" в Україні: як "грішать" продавці та що категорично не варто купувати
epravda.com.ua
  • В Україні завтра, 23 листопада, настане день шалених знижок у магазинах.
  • Слід пам'ятати, що на ейфорії можна витратити набагато більше, ніж потрібно.
  • Тож, радимо хмельничанам не втрачати голову, щоб не витратити гроші даремно.
  • Як це зробити, читайте далі.

Уже завтра, 23 листопада, наступить день, якого чекала більшість любителів шопінгу. День тотальних  розпродажів - "чорна п'ятниця". Багато українських магазинів вже обіцяють запаморочливі знижки. Однак, покупцям радять не втрачати голову.

Топ-5 товарів, які не варто купувати у "Чорну п'ятницю":

  1. Не купуйте неякісні речі, навіть якщо на них величезні знижки. 
  2. Не купуйте ультрамодний одяг та взуття - швидше за все, мода на ці речі ось-ось мине.
  3. Остерігайтеся товарів, які не можна повернути назад.
  4. Не купуйте одяг не за розміром.
  5.  Новомодна техніка - навряд ви знайдете якісні й одночасно дешеві телефони чи телевізори останніх моделей.

Хитрощі продавців:

Відео дня

- багато хто скептично ставиться до "чорної п'ятниці". Мовляв, напередодні завищують ціни на товар, щоб потім її знизити. Тож фактично її вартість не змінюється. Часто дорогі речі просто ховають на період знижок, натомість розпродають всякий непотріб.

Шопитися потрібно обачно:

- аби не лишитися з пустим гаманцем та непотрібними покупками варто заздалегідь підготуватися:

  • напишіть список покупок. 
  • визначте суму.
  • якщо купуєте речі в інтернеті, не забувайте про вартість доставки товару.

 

 

  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Виктор Истомин

    Пиз..ж
  • vitalis zelinsky

    Завтра зайдіть в Оазис, подивитися яка криза в країні,як людям не вистачає коштів на опалення,їжу,соціальні потреби. А перед тим нна стоянку погляньте, які авто тас будуть стояти, найновіші і далеко за 10.0 тисяч доларів. Поляки би охренєли як українці живуть ))

    Ирина Нельсон reply vitalis zelinsky

    Поляки охренєли би від наших зарплат і пенсій.Бабця яка отримає 1.400 гривень пенсії  в Оазис не піде.А піде замітати біля нього ось на це подивись.Віталій правий піди в село але не подивитись а купи хату слава Богу їх там вистачає заведи три корови двоє свиней зо 20 курей та ще й півня.Купи їм корму бо якщо не дасиш їм їсти то вони тебе зїдять.Тоді не поляки а ти охренєєш коли здаватимеш молоко півроку на машину щоб за ці гроші купити дрова на зиму заплотиш за світло купиш 1 або 2 балони газу на місяць щоб їсти варити вдягнеш і взуєш дітей а сам лишишся в галошах от тоді побачиш чи є в нас криза чи нема. Не всі ж люди їздять на авто по 10.0 тисяч доларів.Але коли ти приїдеш до Оазису з села верхи на корові і в галошах то ми тебе тоді спитаємо як так що тобі на все вистачає а на зимові ботінки не вистачило.

    Vitaliy reply vitalis zelinsky

    ну якщо 50% сімей -  субсиданти, і це доведено офіційно то і ходити нікуди не потрібно. а хочеш то сходи  - але не в оазис, а в маленькі міста, села. подивись як там люди живуть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up