Близько 300 мільйонів гривень виплатять сім'ям майданівців цього року

Близько 300 мільйонів гривень виплатять сім'ям майданівців цього року
  • Уряд ухвалив обсяги одноразової грошової допомоги сім'ям постраждалих та загиблих учасників Євромайдану.
  • Виплачувати фінансову допомогу почнуть вже з січня.
  • Хто і скільки отримає, читайте нижче.

11 січня Уряд ухвалив рішення щодо обсягів одноразової грошової допомоги сім'ям майданівців. Загалом цьогоріч на виплати родинам постраждалих та загиблих учасників Євромайдану виділять 294 мільйонів. Про це повідомляє "Урядовий портал".

Як повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева, ці кошти були закладені в державному бюджеті України. Виплачувати допомогу розпочнуть вже в кінці січня.

Законом визначено наступні розміри державної допомоги постраждалим та членам їх сімей:

Відео дня
  • родинам загиблих у масових акціях громадського протесту виплатять - 1 мільйон гривень;
  • якщо особа отримала тяжкі тілесні ушкодження, то учаснику масових акцій громадського протесту виплатять - 700 тисяч гривень;
  • учасникам масових акцій громадського протесту, які отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості - 500 тисяч гривень;
  • учаснику масових акцій громадського протесту, які отримали легкі тілесні ушкодження, побої та стали жертвами мордувань - 200 тисяч гривень.

У разі, якщо допомога вже виплачувалася протягом попередніх років, то розмір державної допомоги буде зменшено.

Читайте також: Майданівців прирівняли до учасників бойових дій

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Маруся Иванова

    Да сколько ж можно тратить НАШИ деньги на этих майданщиков??? Старики по мусорным бакам еду ищут, как следствие Магадана. Лучше на них деньги тратьте. Или свои сотни тысяч в месяц. Хотя это тоже деньги налогоплательщиков, которые вы себе в карманы засовываете.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up