Час і гроші. Хмельничани розповіли про свої велосипеди

Час і гроші. Хмельничани розповіли про свої велосипеди
  • Велосезону у Хмельницькому офіційно стартував.
  • На відкриття хмельничан приїхали на різних роверах.
  • Журналіст vsim.ua запитав у містян, скільки коштують їхні велосипеди.

У не надто весняному березні велосипедистів на вулицях Хмельницького було обмаль. Тільки погода почала тішити теплом, їх кількість різко виросла. Хтось на роверах їздить на роботу, хтось подорожує, а хтось просто прогулюється.

З кожним роком на різноманітні велозаходи приїжджає все більше хмельничан. Останній відбувся вчора, 14 квітня. Відкривати велосезон приїхало близько двохсот любителів двоколісних.

Був на відкритті сезону і журналіст vsim.ua. Пофотографувавши учасників, провели невеличке опитування. Дізнавалися, скільки часу і грошей хмельничани витрачають на велосипеди.

Відео дня

Хмельничанка Світлана каже, що купувала велосипед 10 років тому. Витратила на нього й різноманітне приладдя біля 500 євро. Говорить, що останнім часом катається нечасто через нове хобі. Захопилася кінологією і завела собаку.

Хмельничанин Роман щодня їздить на велосипеді на роботу. Полюбляє влаштовувати велопрогулянки і на вихідні. Каже, що купував велосипед 2 роки тому і витратив на нього 3500 гривень. Також щороку йде близько 400 гривень на обновки і ремонт.

Близько 20-30% свого вільного часу катанню на велосипеді приділяє хмельничанин Олександр. Каже, що проїжджає від 20 до 250 кілометрів щодня. Велосипед збирав сам. Рама, до прикладу, була виготовлена ще у 1984 році. Всього на свій ровер витратив біля 5000 гривень.

Хапається за велосипед при першій же нагоді хмельничанка Ірина. Каже, що останнім часом покататися виходить не так часто, як зазвичай. Багато часу забирає робота і виховання маленької дитини. На велосипед 3 роки тому витратила 3200 гривень.

Двічі на тиждень катається на велосипеді хмельничанин Роман. Каже, що купував не новий велосипед, а привезений із Німеччини. Віддав за нього 3500 гривень і, за словами чоловіка, не жалкує, оскільки транспорт працює надійно.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up