Чи можливо зробити переказ з картки на картку без комісії? Поради для хмельничан (Новини компаній)

Чи можливо зробити переказ з картки на картку без комісії? Поради для хмельничан (Новини компаній)

У час перерахуванні коштів між банківськими картками багатьох користувачів цікавлять тарифи на проведення операції. Як правило, такі транзакції виконуються з комісійним збором, розмір якого відрізняється у різних платіжних сервісів. У суму може входити не тільки комісія, а й оплата SMS-повідомлень одержувачу, а також додатковий збір при оплаті  за банківськими реквізитами.

Чи можна зробити переказ коштів з картки на картку без комісії? Деякі банки пропонують такі послуги при переказах між картками одного користувача і тільки з використанням особистих (некредитних) коштів. При цьому потрібна обов'язкова реєстрація на офіційному сайті банківської установи. Але, якщо переказ бажано зробити швидко (наприклад, оплатити послуги і товари) або потрібно скинути гроші на картку будь-якого іншого банку, найзручніше зробити це за допомогою надійних онлайн-ресурсів.

Онлайн-переказ грошей з картки на картку будь-якого банку України

Така функція дозволяє виконувати транзакції в будь-який час доби, без відвідування  банку або терміналу, що істотно заощаджує час. Для проведення операції потрібен тільки телефон з виходом в інтернет або ПК. Зазначена користувачем сума списується разом з комісією і надходить одержувачу протягом декількох хвилин, навіть якщо він знаходиться за кордоном. Щоб операція пройшла успішно, перед тим як перекинути гроші з картки на картку, потрібно переконатися в наявності достатньої кількості коштів на рахунку та перевірити правильність заповнення електронної форми.

Більшість користувачів при переказах між картами через інтернет цікавиться такими питаннями:

  • Яка комісія знімається за грошову операцію?
  • Чи є на сайті приховані платежі?
  • Чи відрізняється комісійний збір для кредитки та дебетової картки?
  • З карти відправника чи одержувача списується комісія?
  • Які є обмеження, що стосуються суми та кількості грошових операцій?

Вигідні умови пропонує один з кращих онлайн-сервісів в Україні - iPay.ua. Платіжний портал призначений для миттєвих переказів, в тому числі між картками, випущеними різними українськими банками. Його перевагами є:

  • Мінімальний розмір комісії (1% від суми + 5 грн) за кожну операцію. Комісійний збір в повному розмірі знімається з картки відправника.
  • Можливість розрахуватись будь-якою карткою Visa/MasterCard, включаючи кредитну. Умови обслуговування та розмір комісійного збору для всіх користувачів залишаються незмінними.
  • Надійна техпідтримка. При виникненні труднощів з грошовим переказом клієнти отримують по телефону підказки.
  • Доступний інтерфейс. Для проведення операції в 2 кліка можна створювати шаблони в особистому кабінеті.

Онлайн-калькулятор автоматично розраховує розмір комісійного збору та виставляє рахунок до оплати, який можна підтвердити одним кліком. За бажанням користувачі можуть повідомити одержувача про переведення шляхом заповнення простої електронної форми. Вартість такого СМС-повідомлення - 1 грн.

keyboard_arrow_up