Чи зросте ціна на електроенергію: в «Хмельницькобленерго» дали відповідь

Чи зросте ціна на електроенергію: в «Хмельницькобленерго» дали відповідь
  • В АТ «Хмельницькобленерго» спростували новину про підвищення тарифу на електроенергію. 

Мережею шириться інформація про нібито підготовку Міністерством енергетики України підвищення тарифу на електроенергію. 

В АТ «Хмельницькобленерго» назвали цю новину фейком.

Повідомляємо: наразі жодної підготовки, обговорення, розрахунків потенційного підвищення не здійснюється”, - наголосили енергетики Хмельниччини.

Відео дня

В АТ «Хмельницькобленерго» пояснили, що заяви з цього приводу є фейком, спрямованим на дестабілізацію настроїв суспільства. 

Наразі зусилля всіх енергетиків країни, діяльність яких координується Міненерго, спрямовані на те, аби успішно завершити опалювальний сезон і почати не менш ретельну підготовку до наступного”, – йдеться в повідомленні.

Додали, що попри всі намагання ворога та заяви псевдоекспертів, цю зиму українці пройшли без масштабних відключень, зі світлом і теплом.

“Негативні сценарії, розповсюджувані різними джерелами, не справдилися. Про що неодноразово офіційно наголошували і в Міністерстві енергетики України”, – нагадали в обленерго.

В товаристві закликали довіряти виключно офіційним джерелам інформації. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Віталій Юрченко

    Якщо обіцяють не підвищувати тарифи,то потрібно очікувати ще на якісь нововведення (доставки, прикрутки, відкрутки. інформація споживача. та інші) все для викачування коштів із споживача.!!!
  • Tereshenko

    Тож місяць назад тільки підняли до 2,64 (ще й заднім числом перерахували за пів року) і що знов натякають що можуть підняти?
  • ДІ-ЖАН

    а 2,64 гр./ кіловат-це , що АХМЕТКА попросив підняти , бо бідує. З окупованих територій грошики не йдуть , то Шмигаль "спрацював" , цікаво 'відкат" отримав?
  • Сергій

    Ага,ще треба між рядками читати..
    Від брехливої влади будь чого можна чекати,тільки не кращого...

keyboard_arrow_up