Де у Хмельницькому ремонтуватимуть дороги, тротуари та двори в 2021 році (КАРТА)

Де у Хмельницькому ремонтуватимуть дороги, тротуари та двори в 2021 році (КАРТА)
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Капремонти та ремонти суцільним методом цього року потягнуть понад 80 мільйонів гривень.

  • Передбачили гроші й на тротуари, й на вуличні ліхтарі, й на прибудинкові території.

У Хмельницькому затвердили титульні списки на 2021 рік. Ці документи визначають, де саме і що будуть ремонтувати у місті, а також за скільки. Серед об’єктів, які зазнають оновлень є і дороги, і тротуари, і зовнішнє освітлення, і двори.

За титульними списками ми підготували для вас карту, де вказані об’єкти, що підлягають ремонту. Ви можете натискати на позначки та дізнаватися суму витрат у 2021 році. Загалом витрати протягом року складатимуть:

  • <

    Відео дня
    /li>

Загальна вартість цих робіт складає 105 353 021 гривню.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Читач44

    3,14
  • Хуан Матус

    Дороги-то отремонтируют, а ухаживать за ними собираются? Или будет как с дорожкой вокруг озера: плиточку положили, а снег убрать, песком посыпать? Люди скользят, падают: местной власти - плевать.
  • Svitlana Chakovna

    Чому 22-гу школу обходять завжди стороною? вже у всіх школах поруч є облаштовані стадіони в 25й, нвк4,21й,,а про 22-гу школу забули..Вода стікає зі всього Проспекту,спортивний майданчик після дощу в калюжах і болоті.
  • Віталій Малий

    OT , EVJDYS GJPYFXTYYZ HJPGBCFKB YF RFHNS
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up