Депутат Хмельницької райради задекларував мільйонні статки у криптовалюті

Депутат Хмельницької райради задекларував мільйонні статки у криптовалюті
  • Олександр Кізляр  у трійці найбагатших крипто-політиків в Україні.

Депутат з Хмельницької районної ради володіє значними активами в криптовалюті.Олександр Кізляр у трійці серед українських політиків, хто задекларував рекордні суми криптовалюти, - за інформацією порталу «Опендатабот».

Олександр Кізляр, депутат Хмельницької районної ради, здивував публіку, з'явившись у рейтингу найбагатших крипто-власників.Згідно з декларацією, Кізляр володіє 100 біткоїнами (курс на сьогодні 1 біткоїн – $48,733).

Відео дня

Окрім того депутат задекларував ще 1 000 ефіріумів (ETH), що робить його другим за багатством крипто-політиком в Україні. Ціна одного ефіріума на сьогодні – 2500 доларів США. 

За даними сайту Хмельницької райради, Олександр Кізляр народився 11 липня 1992 року в Хмельницькому. Є членом депутатської фракції Політичної партії ВО «БАТЬКІВЩИНА». У райраді входить до постійної комісії з питань промисловості, енергетики, зв’язку, транспорту, комунального майна та роботи підприємств комунальної власності.Окрім криптовалюти, Кізляр також володіє розгалуженим бізнесом у сфері громадського харчування та будівництва.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Василь Саврій

    Він і далі воює, через рік буде не сто, а тисячу біткоїнів
  • nina kolomiyets

    Воював заробив на війні
  • Игорь Степанов

    Точно в 1992 році???

keyboard_arrow_up