Зарплати топчиновників Хмельницької ОВА 2023 року (ІНФОГРАФІКА)

Зарплати топчиновників Хмельницької ОВА 2023 року (ІНФОГРАФІКА)
Сергій Гамалій, Сергій Тюрін та Володимир Білик
  • Найбільшу середньомісячну зарплату мав Сергій Гамалій, коли ще був на посаді.

  • Переглядайте детальний рейтинг.

Протягом минулого року керівництву Хмельницької обласної військової адміністрації та її структурних підрозділів нарахували понад 10,7 мільйона гривень зарплати. Такі дані в ОВА повідомили у відповідь на запит журналіста vsim.ua.

2023 рік був особливим тим, що більшу його частину адміністрація не мала постійного керівника. Фактично ним був перший заступник голови ОВА Сергій Тюрін. Однак ані він, ані колишній начальник Сергій Гамалій не в топі тих, кому нарахували найбільше грошей за рік. Лідером за сумою зарплати є заступник начальника ОВА Володимир Білик. 2023 року йому нарахували майже 632 тисячі гривень.

Загалом зарплати чиновників складаються з окладу, премій, надбавок (за ранг, за інтенсивність праці, за вислугу років, за роботу з секретною інформацією), відпускних, лікарняних та матеріальної допомоги. Частини цих виплат взагалі може не бути, до прикладу, якщо особа не працює з секретною інформацією, то й відповідно надбавки не буде. Частина виплат буває тільки один або кілька разів на рік. Наприклад, це премія за результатами щорічного оцінювання або матеріальна допомога (на оздоровлення — раз на рік, на вирішення соціально-побутових питань — раз на рік).

Відео дня

Журналіст vsim.ua також порахував середньомісячні зарплати чиновників ОВА, не враховуючи при цьому компенсацію невикористаної відпустки при звільненні. Вже у цьому рейтингу лідером виявився Сергій Гамалій з зарплатою у понад 82 тисячі гривень на місяць. Обидва рейтинги дивіться нижче. Сума вказані до вирахування податків.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олексій Анатолійович

    Ніхто і не сумнівався !
  • Читач49

    Зарплати високі, супер!!! А , що зробили для Хмельниччини ?????? Прошу проаналізувати.......
  • Остахова Алена

    Бидло
  • Николай Кулина

    Та людина що приносить користь державі отримує копійки,а ті хто просиджують в кабінетах    отримують тисячі,держава так невидержить.

keyboard_arrow_up