Хмельницький виш переплатив за газ пів мільйона гривень – прокуратура

Хмельницький виш переплатив за газ пів мільйона гривень – прокуратура
Фото - list.in.ua
  • Мова йде про Хмельницький національний університет.
  • Окружна прокуратура оскаржує правомірність підвищення ціни.

Заклад переплатив за газ понад 500 тисяч гривень. Мова йде про Хмельницький національний університет.  Окружна прокуратура міста оскаржує правомірність підвищення ціни закупленого закладом природного газу. За цим фактом прокуратура заявила позов з вимогами про визнання недійсними додаткових угод до договору про закупівлю університетом природного газу. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Хмельницької області.

Як з’ясувалось, наприкінці минулого року за результатами відкритих торгів в ХНУ обрали найвигіднішу пропозицію учасників та із переможцем уклали договір про закупівлю газу на загальну суму майже 2,2 мільйона гривень.

Як додають у прокуратурі, попри досягнуті домовленості щодо ціни, за січень-лютий сторони шляхом укладення додаткових угод протиправно збільшили її на 77 %. Загалом ця вартість перевищує пів мільйона гривень.

Відео дня

«Різниця у переплаті коштів за отримані послуги з поставки газу тільки за три місяці перевищує пів мільйона гривень», - повідомив керівник окружної прокуратури Іван Комар.

Нараз позов прокуратури перебуває на розгляді у Господарському суді Хмельницької області.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юля Паюк

    Це при тому, що опалення завжди виключено?
  • Михайло Хабаль

    а з яких це муїв у прокуратури появилось право втручаеея у господарську дільність університетів...чи право загального нагляду...чому землю радгоспу "Лісовогринівецький" не вертаєте державі Україна...
  • Читач79

    Молодому ректору і його посіпакам схоже буде премія за економію.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up