Хто та за скільки ремонтує спортивні майданчики у хмельницьких школах (КАРТА)

Хто та за скільки ремонтує спортивні майданчики у хмельницьких школах (КАРТА)
Відкриття спортмайданчика у СЗОШ №7
  • У школах міста з’являються спортивні майданчики.

  • Вони різні за функціональністю та вартістю.

  • Хто їх облаштовує, дізнавайтеся з нашого матеріалу.

Нещодавно у Хмельницькому розпочався новий навчальний рік. Для двох шкіл він був особливим, адже там відкрили нові спортивні майданчики. Тепер діти зможуть грати на них в різноманітні ігри, зокрема міні-футбол, волейбол, гандбол, баскетбол та великий теніс. 

А що ж із іншими навчальними закладами Хмельницького? Чи отримають юні хмельничани нове та сучасне місце для спортивних ігор? Ми вирішили дізнатися відповідь на це питання. Для цього подали інформаційний запит до Хмельницької міської ради. У відповідь отримали перелік навчальних закладів міста, де планують облаштувати нові спортивні майданчики або ж капітально відремонтувати старі. 

Нові спортмайданчики з’явилися або мають з’явитися у шести навчальних закладах. У двох роботи вже завершені, а в чотирьох ще тривають. Загальна вартість робіт складає понад 9,075 мільйона гривень. Ремонтують майданчики різні приватні фірми. Лише у двох із них облаштуванням займається приватне підприємство «Люкс Інстал».

Відео дня

Всі навчальні заклади ми нанесли на карту. Для кожного вказали терміни початку та завершення робіт, вартість та виконавця. Завершені роботи позначені зеленими значками, незавершені жовтими. Якщо карта не відображається, відкрийте новину в браузері.

Наразі готується матеріал щодо спортивних майданчиків біля житлових будинків Хмельницького. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ірина

    Ганьба! В Лезневе та НВО 5 взагалі НІЯКИХ майданчиків...Біля НВО 5 просто заасфальтована площа....А Лезневе....навіть натяків на щось подібне не має

    валерія reply Ірина

    Шо ти так верещиш?? Вам вже закупили сім  тролейбусів , що будуть курсувати від автовокзалу до лезнево і в дальні гречани. У вас через неділю тролейбуси їздитимуть. Не кричи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up