Джинсові та з ексклюзивним принтом. За скільки у Хмельницькому продають еко-сумки

Джинсові та з ексклюзивним принтом. За скільки у Хмельницькому продають еко-сумки
  • У Хмельницькому еко-сумку можна придбати як за 5, так і за 300 гривень.
  • На ринку можна замовити собі стильний пакетик із будь-якою вишивкою.
  • Журналісти vsim.ua дізнавалися скільки коштують популярні сумки в Хмельницькому.

Сумки із тканини витісняють звичайний поліетиленовий пакет. На ринку або в магазині все частіше можна побачити замінники шкідливих поліетиленових кульків. Реалізатори пояснюють, що еко-сумки привозять як з Китаю, так і виготовляють хмельницькі майстрині на замовлення. 

Проводять навіть конкурс на кращу еко-сумку

C:\Users\Користувач\Desktop\90000000.jpg

Наталія Міронова , завідувач кафедри екології Хмельницького національного університету, доцент, доктор сільськогосподарських наук  

Відео дня

- На сьогодні питання заміни одноразових пакувальних матеріалів на багаторазові є пріоритетним. Ми як науковці і представники громадської організації Всеукраїнська екологічна ліга вважаємо, що пластикові пакети негативно впливають на навколишнє середовище. Тому важливим питанням є перехід на такі матеріали, які б підлягали біорозкладанню. Це можуть бути паперові пакети, які розкладаються досить швидко. Для тривалого використання можна брати різні сумки. До речі, Всеукраїнська екологічна ліга проводила навіть конкурс на кращу еко-сумку. Використовувати такі аксесуари для походу в магазин, на базар – це модно, креативно. І молодь і середнє чи старше покоління може в повсякденному житті обирати варіанти, які не шкодять навколишньому середовищу. 

Ціна: від 6 до 350 гривень

На ринку продавець Людмила розповідає, що їм возять сумки із Києва. Попит на них колосальний. Виготовляють такі сумки із спанбоду – нетканого стійкого до вологи та холоду матеріалу, що не піддається корозії.  Ціна не набагато вища за звичайний пакет. А витривалість в рази більша.

- З такою і в супермаркет можна сходити і на тренування як я. Вміщає багато: і спортивний одяг і інвентар, ще й місце залишається, - розповідає продавець. 

C:\Users\Користувач\Desktop\еко\DSCN7219.JPG

Відмінним варіантом для повсякденного вжитку є еко-сумки з натуральної тканини: льону, джуту, кукурудзи або бавовни. Модниці можуть підібрати такий аксесуар до кожного луку. Кольорова гама вражає широким спектром дизайнерських рішень. Сьогодні сумки із тканини продають у супермаркетах і на ринках.

- Особливо популярні такі еко-сумки в пляжний сезон, – пояснює продавець Лідія. - Їх можна прати, сушити, і на сонці вони не тускніють.

C:\Users\Користувач\Desktop\еко\DSCN7224.JPGЦікаві ексклюзивні сумки ручної роботи з джинсової тканини також продають на речовому ринку. В ательє їх шиють на замовлення, підбираючи оригінальний малюнок. Продавці розповідають, що при нанесенні принта використовують технологію відпарювання. Шиють рюкзаки з джинсу і еко-шкіри.

C:\Users\Користувач\Desktop\еко\DSCN7210.JPG

Можна придбати дорожчий варіант за 300 і більше гривень. Призначення таких сумок – різноманітне: від банального шопінгу до пляжних прогулянок або туристичних подорожей. Відомі бренд розміщують на них свої логотипи в цілях реклами та популяризації товару. На відповідних сайтах можна замовити таку сумку для конференцій або документів. Широкою популярністю користуються спортивні варіанти.

Ось така в'язана сумочка коштує 150 гривень
Один із найдешевших варіантів - від 35 до 40

 

Переваги еко-сумок

  1. Утилізується за лічені хвилини без шкоди для екології;
  2. Легко складається і не займає багато місця, не мнеться;
  3. Витримує вагу понад 20 кг;
  4. Легко переться;
  5. Стильний аксесуар;
  6. Багаторазове використання;
  7. Відсутність шуму під час складання;
  8. Економність.

Цікаві факти про еко-сумки

  1. В Австралії повернулися в моду авоськи різних кольорів з бавовняної нитки.
  2. Грінпіс рекомендує еко-сумки із спанбонд – це екологічно чистий, 100% поліпропіленовий нетканий матеріал. 
  3. В Індії виробляють сумки з джуту і льону, ручки у яких виготовлені з корду або дерева.
  4. Імениті дизайнери випускають цілі колекції таких сумок. В лютому 2011 в британських магазинах зʾявилися сумки від відомої захисниці навколишнього середовища Вівьен Вествуд.
  5. Кіра Найтлі прихильниця еко-сумок від англійського дизайнера Ані Хиндмарч, які коштують всього 10 доларів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up