Кому в травні треба подати документи на переоформлення субсидії. Перелік

Кому в травні треба подати документи на переоформлення субсидії. Перелік
Фото msp.gov.ua
  • Раніше субсидії перепризначали  раз на рік в травні і окремо розраховували її розмір на літній і зимовий час.
  • Але з цього року це буде відбуватися двічі на рік - у травні і жовтні.

З 1 травня діє нова програма житлових субсидій. Ввели такі механізми, які “відсіють” чималу кількість тих, хто раніше отримував цю державну допомогу.  

Якщо раніше субсидію перепризначали на новий період раз на рік у травні і окремо розраховували її розмір на літній і зимовий період, то тепер це відбуватиметься двічі на рік – у травні і жовтні. 

Через введення нових правил біля 15% громадян потрібно буде звернутися до органів соцзахисту за переоформленням субсидії. Отже, повторно - Заяву і Декларацію - потрібно буде подати:

Відео дня
  • Орендарям житла
  • Внутрішньо переміщеним особам
  • Тим сім’ям, яким субсидію було призначено не на всіх зареєстрованих, а фактично проживаючих в помешканні осіб
  • Тим сім’ям, де є непрацюючі люди працездатного віку, в яких або відсутні доходи, або вони менші мінімальної заробітної плати
  • Тим сім’ям, в який відбулися зміни у складі сім’ї протягом останнього року.
  • Тим сім’ям, які станом на травень 2018 року матимуть понад двомісячну заборгованість за житлово-комунальні послуги і не погасять її до червня 2018-го.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Підкручування гайок, не інакше... Реально кому потрібна субсидія бояться її оформляти, а ті кому вона не положена, оформили, і маючи достатньо доходів плотити по повній, плотять копійки. У одних є пільги, у інших їх немає. В помешканнях пільговиків проживають діти, внуки, які там не приписані, і вони користуються пільгами (25, 50 %) за тепло, газ, світло та інше. Або ж приписаний один або дві особи, немають лічильників, а реально проживають 5-6. Є заробітчани, які півроку на заробітках, а субсидія покриває витрати в опалювальний період.  Є такі, що батьки вже 10-15 років за кордоном, а в їх помешканнях живуть діти або квартиранти. Є такі, що мають на базарі 1- 7 і більше кіосків і живуть з оренди. І цей список можна продовжувати далі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up