“Ковідну” тисячу - на армію. Українці зареєстрували нову петицію до Зеленського

“Ковідну” тисячу - на армію. Українці зареєстрували нову петицію до Зеленського
Ілюстративне фото
  • Президента просять розглянути нове призначення для 1 000 гривень.

На книги, кіно, спортзали й подорожі залізницею. Саме так українці найчастіше витрачали тисячу гривень за вакцинацію. До цього списку вже додались ліки для тих, кому за 60. Згодом ці гроші можна буде витратити і на оплату комунальних послуг. З такою ініціативою виступив президент України. Також в програму «єПідримка» згодом планують додати освітні послуги. 

Та це ще не все. Українці часто пропонують свою альтернативу, куди можна витратити гроші за вакцинацію. Цього разу Зеленського просять дати можливість переводити гроші на підтримку армії. 

“Прошу надати можливість  переведення коштів за вакцинацію в благодійний фонд на розвиток та постачання озброєння для Української армії.У зв’язку з загостренням ситуації, вважаю це буде доречним”, - таку електронну петицію на сайті зареєстрував автор Артур Курченко. 

Відео дня

За два дні звернення зібрало 53 підписи. До кінця збору голосів залишається 87 днів.

Друзі, а як вам така ініціатива? Чи проголосували б ви за пропозицію підтримувати військових “тисячею Зеленського”? Діліться у коментарях. 

Читайте також:

Територіальна оборона: для чого потрібна та як формується на Хмельниччині

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ольга Шит

    Підтримую 100℅
  • Читач62

    На армію, 100%. І яке кому діло до мене.

    ЧитачЧитачів reply Читач62

    Попередній комент вилучили. Получив як Шуфрич, гнида сєпарська.
  • Читач69

    Полностью поддерживаю ! Я бы свою перечислила на армию или на благотворительность,будь такая возможность. Книги,театр или кино мне не надо!

    ЧитачЧитачів reply Читач69

    Який ти наївний. Не навчили тебе життєві реалії в Україні. Та не піде ця тисяча військовим, а якомусь міністру в карман, щоб при першому шухері мав з чим з країни звалити.

keyboard_arrow_up