Кредити для людей без офіційного працевлаштування (новини компаній)

Кредити для людей без офіційного працевлаштування (новини компаній)

Хто хоч раз звертався до банку для отримання грошової позички, добре знає, наскільки складна ця процедура, та не для всіх прийнятна. Для того, щоб банк видав кредит, потенційний позичальник повинен надати довідку про доходи, на підставі якої формуватиметься кредитна сума. Така довідка дійсна лише у тому випадку, якщо людина офіційно працює. На жаль, у нашій країні, де спостерігається стрімке падіння зайнятості більша частина населення не має офіційного працевлаштування. Такі споживачі не мають змоги стати клієнтами банку, навіть якщо виникне потреба у фінансовій підтримці. Допомогу подібного роду надає мікрофінансова компанія Кача гроші, в якій без проблем і будь-яких турбот можна отримати короткостроковий кредит на карту.

Чи може безробітний взяти кредит?

Для осіб, які не мають роботи: безробітних, студентів, пенсіонерів, домогосподарок, мам у декреті, які не можуть продемонструвати рівень доходів, існує єдиний варіант для отримання кредиту. Це звернутися до МФО, де не вимагають доказів стабільного фінансового стану, що свідчить про можливість погашення заборгованості. Пропозиції від компанії Кача вигідні в тому плані, що віддавати доведеться суму, яка не надто відрізняється від розмірів кредиту. Завдяки тому, що діє акція онлайн кредит на карту під 0 відсотків, не доведеться багато переплачувати. Вона особливо підходить клієнтам, які подали заявку на кредит уперше. Розраховувати на те, що позику буде схвалено, можуть навіть позичальники, які не мають офіційних поточних доходів. Головне, щоб позичальник підходив під низку встановлених обов’язкових критеріїв.

• Був повнолітнім та дієздатним. Це людина такого віку як 18-65 років.

• Проживав на території України. Це необхідно в якості гарантії для компанії, що гроші можуть бути повернені. 

• Мав документ, що засвідчує його особу, а також код платника податків.

• Мав активну банківську картку з балансом у мінімальному розмірі (хоч би 1 гривню).

• Міг пред'явити адресу електронної пошти та номер мобільного телефону.

• Не мав великого боргу в МФО, до якої подає заявку.

Хоча умови для отримання кредиту спрощені та доступні, це не означає, що можна ігнорувати свої зобов'язання перед компанією та не погашати вчасно заборгованість. Сума, яку можна взяти вперше у Кача, не така велика, щоб викликати труднощі з оплатою кредиту. Оформляючи заявку, слід оцінювати свої фінансові можливості та брати таку суму, яку можна повернути. Розмір кредиту не фіксований, а варіюється від однієї до п'яти тисяч гривень. Така ж справа і з термінами виплат. Чим менший термін, тим меншу суму доведеться віддавати. Лояльність компанії до клієнтів проявляється у розширенні пропозицій. Постійні користувачі можуть збільшити розмір кредиту та термін його погашення. Зручно визначати параметри, виставляючи їх на електронному калькуляторі. Так можна відразу побачити кінцеву дату та розмір погашення, де враховується комісія за використання кредиту та відсоткова ставка.

keyboard_arrow_up