Лабазюк, Гончарук та інші. Зарплати топчиновників Хмельницької облради (ІНФОГРАФІКА)

Лабазюк, Гончарук та інші. Зарплати топчиновників Хмельницької облради (ІНФОГРАФІКА)
  • За період від середини минулого року керівництву нарахували зарплат на 4 мільйони.

  • Кому та скільки?

Протягом дев’яти місяців на зарплати керівництва Хмельницької обласної ради витратили понад чотири мільйони гривень. Цей показник стосується 15 працівників — як вищого керівництва, так і керівників управлінь та відділів. Інформацію про це ми отримали у відповідь на наш запит.

Найвища зарплата протягом липня 2022 — березня 2023 року була у першого заступника голови ради Володимира Гончарука. У середньому це 48,5 тисячі гривень на місяць до вирахування податків (тут і далі округлено до сотень гривень). На другому та третьому місцях керуюча справами Олена Лещишина та заступник голови ради Валентин Соколюк — 39,7 та 38,8 тисячі гривень відповідно.

І тільки на четвертому місці голова Хмельницької облради Віолета Лабазюк. Її зарплата у середньому складала 38,8 тисячі гривень (на 11 гривень менше за Валентина Соколюка). Повний перелік з середніми зарплатами та загальними нарахованими сумами можна переглянути в інфографіці.

Відео дня

Варто зазначити, що Сергій Полугар обіймав посаду начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції протягом шести місяців з дев’яти. Сергій Циц обіймав посаду начальника юридичного відділу протягом одного місяця з дев’яти.

У запиті журналіст просив вказувати не тільки суми зарплати, а їхні складові — оклади, премії, доплати тощо. Однак таку інформацію у відповіді не надали. Щойно ми її отримаємо, підготуємо окремий матеріал.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Читач39

    Як би народ не голосував, а пани підкорегують...
  • Читач53

    Найкорумпованіша область в Україні є Хмельницька і Чернівецька,цей звіт для кого?Підкажіть скільки цих гнид з міської ради на фронті?Лабазюк долларовий мільйонер,чи простий народ то би..?
  • Анатолій

    Бідні люди, це офіційні звіти заробітної плати а не офіційні ніхто не озвучує.!)
  • 007

    Ще й напевно більша половина з них на групах  інвалідності

keyboard_arrow_up