Маркетплейс LandInvest дає змогу продати землю «під ключ» (Новини компаній)

Маркетплейс LandInvest дає змогу продати землю «під ключ» (Новини компаній)

Останнім часом активність на вітчизняному ринку землі стрімко збільшується. Зокрема, це зумовлено появою можливості швидко продати земельні ділянки за вигідною ціною, яку пропонує сучасна платформа LandInvest.

Маркетплейс регулярно розширює функціонал, щоб українці не стояли в чергах і не витрачали час на вирішення організаційних питань.

Відтепер LandInvest пропонує не тільки отримати експертну оцінку землі та виставити її на продаж, а й замовити комплексний юридичний супровід і продати пай «під ключ». Ця послуга доповнює перелік конкурентних переваг сервісу, до яких також належать:

  • швидка оцінка паю експертами;
  • встановлення вигідної для продавця ринкової вартості земельної ділянки;
  • відсутність бюрократичної тяганини;
  • безпечне укладення угоди і надійний захист інформації від кібератак.

Нещодавно за допомогою LandInvest свою земельну ділянку продав Олександр Олександрович, який мешкає у Хмельницькому. Одразу після укладення угоди й отримання грошей він вирішив розповісти про свої враження від сервісу нового покоління:

«Оцінюю роботу компанії на «відмінно» з плюсом. Спрацювали швидко: тільки я замовив оцінку землі, як уже знайшлися покупці. Запропонована ціна мене повністю влаштувала, і ми уклали угоду. Жодних проблем зі збором документів чи отриманням коштів не виникло. Я задоволений результатом і обов'язково радитиму LandInvest друзям і знайомим».

LandInvest — ваш надійний помічник на ринку землі. Продавайте ділянки з комфортом та інвестуйте гроші у те, що для вас дійсно має значення!

keyboard_arrow_up