Що робити під час надзвичайних фінансових ситуацій? (новини компаній)

Що робити під час надзвичайних фінансових ситуацій? (новини компаній)

Неважливо, наскільки ви фінансово відповідальні, у якийсь момент біля вашого порога з'являться неприємні фінансові ситуації. Непередбачений аварійний ремонт, незапланована поїздка або покупка, яку вам потрібно зробити поспіхом, гроші просто знаходять дивні способи утримати вас у дефіциті.

Коли такі події відбуваються, ви часто будете шкодувати про попередні витрати або проклинати рішення покласти свої гроші на фіксований рахунок.  Занепокоєння не допоможе вам, адже вам потрібне конкретне рішення, яке поверне вас у правильне русло. І саме тут вам готові допомогти нові МФО без відмов.

Мікрокредит: бояться чи ні?

Для багатьох людей слово "кредит" звучить жахливо, "мікрокредит" уже спокійніше, але питання все ще залишаються. Отже, мікрокредит в МФО України — те, що допоможе вам вибратися зі складної ситуації швидко. Тобто у вас є шанс отримати швидкі гроші. Швидко, значить без паперової тяганини, без купи документів і зобов'язань, і навіть без походу у відділення МФО.

На відміну від звичайних кредитів, мікрокредити здебільшого неформальні як з точки зору процесу запозичення, так і з точки зору погашення. Їх єдиним недоліком є те, що вони мають вищу процентну ставку, ніж інші позики. Але невелика сума і період погашення гарантують, що ви в силі взяти мікрокредит і спокійно його погасити.

Як отримати мікрокредит на карту?

Усе, що вам потрібно зробити, це:

Гроші будуть зараховані на ваш рахунок незабаром, у більшості випадків не більше ніж за 24 години. Як бачите, боятися тут нема чого. Ви можете розпоряджатися грошима як хочете. Навіть якщо виникне ситуація, коли немає можливості погасити мікрокредит вчасно, фінустанова запропонує вам пролонгацію мінікредиту на найвигідніших умовах.

Пам'ятайте, мета мікрокредиту — допомогти вам у найскладнішій ситуації, коли друзі відвернуться, а банки зачинять перед вами двері, неабияк вимотавши перед цим нерви.

keyboard_arrow_up