На чому їздять нардепи з Хмельниччини (ІНФОГРАФІКА)

На чому їздять нардепи з Хмельниччини (ІНФОГРАФІКА)
  • У когось є кілька автомобілів, а когось жодного.
  • На яких машинах їздять народні обранці, читайте далі.

У Верховній Раді України Хмельниччину представляють сім народних депутатів. Ще один хмельничанин обирався у парламент від загальнодержавного округу. Ми вирішили дізнатися, які автомобілі мають народні обранці.

У реєстрі НАЗК вже є всі електронні декларації депутатів. За даними цих документів ми склали інфографіку. До неї внесли відомості про всі задекларовані транспортні засоби — марки, моделі та рік набуття права на користування, а також вартість. Якщо депутат не є власником, вказано тип права користування. Транспортні засоби дружин позначені зірочкою.

Найбільше машин задекларував Володимир Мельниченко — 10. Серед них є навіть катер. Жодного авто не задекларував Віктор Бондар. Найпопулярнішою маркою машини серед депутатів є «Mercedes-Benz». Вони задекларували 5 таких авто. 7 автомобілів коштували понад мільйон гривень.

Відео дня

Читайте також: На чому їздять депутати Хмельницької міської ради (ІНФОГРАФІКА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Ievgen Pervushyn

    всі на старих тачках їздять, серйозно? о_0
    лише у Ксенжука щось адекватне (Audi A8L 2018), а у інших — старьйо... жесть, канєшна )))
  • Тетяна Чернова

    Яка в них справжня освіта? /не куплені дипломи/ і реальні справи?
  • Pavel Kondrashov

    Другой вопрос - для чего области столько ... Их в ВР не видно, не слышно, дела их темные. Думаю что многими заинтересуются.
  • Alexey Ataman

    Ничего не имею против кто на чем ездит. Но У Мельниченко mercedes S class 2018 в версии long стоимость его 500.000 гривен) лол, это где такие цены?

    Можно мне такой за такую цену)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up