На міжнародне просування Хмельницького хочуть витрати майже 7 мільйонів: куди підуть гроші

На міжнародне просування Хмельницького хочуть витрати майже 7 мільйонів: куди підуть гроші
«Американський пікнік» у Хмельницькому. Червень 2019 року
  • Протягом п’яти років чиновники хочуть реалізувати 25 завдань.

  • Серед них і стажування чиновників, і прийом іноземних делегацій, і публікації в ЗМІ.

Просування Хмельницького в світі може обійтися у майже 7 мільйонів гривень протягом найближчих п’яти років. У міськраді розробили спеціальну програму, а в ній — перелік заходів та суми витрат на них. Поки що програма не затверджена та лише очікує розгляду, однак її текст вже розмістили на сайті міської ради. Ми проаналізували документ та розповімо вам, що хочуть зробити чиновники та чого планують цим досягнути.

Програма міжнародного співробітництва та промоції Хмельницького розрахована на п’ять років — від 2021 до 2025. У документі зазначається, що програма має:

  • Відео дня
    /li>

У програмі йдеться, що станом на 1 вересня цього року в Хмельницького є 12 закордонних міст-побратимів:

Крім того, в програмі перелічуються недоліки, які, на думку її авторів, заважають розвитку міжнародних відносин Хмельницького та налагодженню тісних зв’язків з міжнародними партнерами. Мова йде про те, що:

У тексті програми перелічено, чого хочуть досягти її виконанням:

Реалізація програми має обійтися у 6 905 000 гривень протягом п’яти років. Передбачається, що гроші братимуть як з місцевого бюджету, так і від приватних спонсорів та благодійних фондів. Всі витрати поділені на дві групи — «Міжнародне співробітництво» та «Промоція міста».

У групі «Міжнародне співробітництво перелічені 15 заходів. Їхній повний перелік та сума грошей, яку планують витратити на реалізацію протягом п’яти років:

Тим часом група «Промоція міста» передбачає дещо менше заходів — 10. Їхній перелік та сума витрат за п’ять років:

розміщення на сайті міської ради інформації про заходи міжнародного співробітництва — окремого фінансування не передбачено

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Chost

    За свої гроші нехай це роблять
  • Юрий Бутенко

    переход на плазе хотя б зробіть , а то бомжатник какой то
  • Елла Гройсман

    Виглядає як передвиборчий піар.
  • Емілія

    Все що ми робимо,якщо воно коштує не міліони нам не цікаво
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up