Набережну Південного Бугу у Хмельницькому почали ремонтувати

Набережну Південного Бугу у Хмельницькому почали ремонтувати
Дерев’яна огорожа вздовж прибережної території й зірвана місцями тротуарна плитка – поки це все, що свідчить про довгоочікувану реконструкцію міської набережної.

Особливу увагу будівельники планують приділити берегоукріпленню. Також   побудувати підпірну стінку, відремонтувати бетонні сходи й тротуарну плитку – таку інформацію надає інженерно-технічний відділ управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради.

Окрім цього, в перспективі покращать благоустрій берегової території. Для цього мають озеленити територію – висадити дерева, облаштувати квітники та газони. Також  влаштувати зовнішнє освітлення, встановити лавки та урни для сміття.

Відео дня

Ремонтом займається  ТОВ «Ізяславбуд», яке виграло тендер, як повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. Загальна вартість робіт складає близько 4 мільйонів гривень. 470 погонних метрів – саме така протяжність території, яка потребує відновлення.

Закінчити перший етап ремонтних робіт планують до кінця цього року.

За інформацією Хмельницької міської ради, будівельні роботи на цій ділянці розпочалися з 21 серпня. Щоправда, вже 22 серпня після обіду, робітників на місці не було.

Коли завершиться будівництво, невідомо. Як зазначено на сайті Хмельницької міської ради, все залежить від фінансування. 

Анастасія БЕВЗ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    Ой ребята, на конец, мэр проснулся всем пиз-ц. До зимы не далеко , и отмоет все бабло.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up