Наслідки обстрілу: Городоцька громада виділила 976 тисяч на відновлення інфраструктури

Наслідки обстрілу: Городоцька громада виділила 976 тисяч на відновлення інфраструктури
  • Внаслідок масованої атаки 29 грудня в громаді було пошкоджено дитячий садочок, амбулаторію, бібліотеку, будинок культури, старостат і близько 10 приватних будинків

Напередодні нового року, 29 грудня, росія здійснила масовану атаку ракетами й безпілотниками на Україну. Всього було зафіксовано 158 цілей. Із них було збито 114. В тому числі 3 шахеди над Хмельниччиною.

Внаслідок тієї атаки й збиття повітряних цілей на території Городоцької громади була пошкоджена цивільна інфраструктура: дитячий садочок, амбулаторію, бібліотеку, будинок культури, старостат і близько 10 приватних будинків. 

Депутати міської ради на відновлення пошкоджених будівель виділили 976 000 гривень. Про це повідомив тоді начальник відділу цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Городоцької міської ради Андрій Макогон, передає horodok.city.

Відео дня

— У селі Великий Карабчіїв капітального ремонту потребують амбулаторія, на що виділено 147 500 грн, старостат – виділено 240 000 гривень, а також заклади освіти та культури, — розповіла начальниця фінансового відділу Валентина Світана. – На капітальний ремонт дитсадка у селі виділяємо 345 000 гривень, будинку культури та бібліотеки – 246 000 гривень.

Читайте також: Вночі на Хмельниччині працювала ППО

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up