Ніч у Хмельницькому за 150 гривень: що пропонують в готелях і хостелах

Ніч у Хмельницькому за 150 гривень: що пропонують в готелях і хостелах
Готель "Янісоль"
  • У Хмельницькому можна знайти не так вже й багато дешевих місць для ночівлі. 
  • В місті ми знайшли лише два хостели і три готелі, в яких здають ліжко-місця. 
  • Де можна переночувати за 150 гривень, дізнавалися журналісти vsim.ua. 

Хмельницький поки важко назвати туристичною Меккою, та все ж ледь не щомісяця тут проводять цікаві фестивалі та заходи для молоді. Нещодавно на міському пляжі відгримів рок-фестиваль, а вже наприкінці літа Хмельницький прийматиме “Respublica”. Але перед тим як їхати у чуже місто, туристи зазвичай шукають, де переночувати. Молодь традиційно обирає варіанти подешевше. Журналісти vsim.ua дізнались, у яких хостелах та готелях можна зупинитись на ніч за 150 гривень.

Де можна переночувати найдешевше

1. Готель “Янісоль” (вул. Свободи, 40А)

Відео дня

Вартість проживання: 133-138 гривень за місце у 4-місному номері класу “економ”.

У готелі пропонують місце з підселенням. У кімнаті є санвузол, душ, телевізор, телефон, wi-fі та 4 одномісних ліжка. На вимогу можна попросити фен та електрочайник.

2. Хостел “Побужжя” (вул. Соборна, 55)

Вартість проживання: 130 гривень за місце у 2- або 4-місному номері класу “економ”.

В хостелі пропонують місце у двокімнатному номері. В одній кімнаті є 2 односпальні ліжка, в іншій - 4. Санвузол на 2 кімнати. В кожній є також робочий стіл, телевізор і безкоштовний WiFi.

3. Туристична база “Південний Буг” (вул. Староміська, 2)

Вартість проживання: 120 гривень за місце у номері зі зручностями і 100 гривень у номері без зручностей.

Дорожче обійдеться проживання у кімнаті, де є окремий душ і туалет. Дешевше буде переночувати у номері, який не обладнаний зручностями. Душ і туалет загальний в кінці коридору. Є безкоштовний WiFi.

4. Кімнати відпочинку на залізничному вокзалі станції “Хмельницький”

Вартість проживання: 115 гривень за місце на добу або 81 гривня за місце на 12 годин

Дешевий нічліг пропонують у кімнатах відпочинку на залізничному вокзалі. В двомісній кімнаті є шафа, тумба і два стільчики. Санвузол загальний на всі номери, знаходиться на поверсі.

5. Хостел “Sun” (вул. Завадського, 64/2)

Вартість проживання: 100 гривень за місце у 6-місному номері.

Поселитися можна у загальному шестимісному номері. В кожному є 3 двоярусні ліжка, шафа та журнальний столик.Санвузол спільний. В хостелі є також кімната відпочинку з телевізором і безкоштовним WiFi. Гості можуть самостійно готувати на обладнаній кухні. У розпорядженні - електричний чайник, холодильник, мікрохвильова піч та пральна машинка.

Комфортніше = дорожче

Ночівля у більш комфортних готелях обійдеться в середньому від 350 гривень. Двомісні номери "стандарт" за такою ціною пропонують у готельному комплексі "Озерний", що біля дендропарку. А наприклад, зняти двомісний "стандарт" у готелі "Центральний", що неподалік філармонії, коштуватиме вже 500 гривень. 

Номери "напівлюкс" коштують в середньому від 550 гривень. Так, зняти такий номер можна у готельно-ресторанному комплексі "Фортеця", що на Західно-Окружній. А ось номери у таких готелях як "Sobkoff" чи "Либідь Плаза" обійдуться від 700 до 900 гривень за двомісний "напівлюкс". 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрий Щавинський

    На вокзале
  • Ivah Ghatjk

    А в Климентовичах (в тюрме 111 скопейками)за суткИ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up