Нові квартири, будинки та земельні ділянки: декларація Стефанчука-молодшого

Нові квартири, будинки та земельні ділянки: декларація Стефанчука-молодшого
  • Народний депутат від Хмельниччини Микола Стефанчук подав декларацію за 2023 рік.

  • За минулий рік його родина придбала 4 земельні ділянки, 2 будинки та 2 квартири.

  • Все майно записане на дружину. 

  • Що саме задекларував парламентар?

Микола Стефанчук – народний депутат України з 2019 року. Він представляє Хмельниччину від політичної партії «Слуга народу» і є молодшим братом Голови ВРУ Руслана Стефанчука. 8 березня 2024-го Микола Стефанчук подав свою щорічну декларацію за 2023-й. Що ж у ній є? 

Нова нерухомість

У 2023-ому родина Стефанчуків придбала чимало нерухомого майна – все записане на дружину Оксану Музику–Стефанчук. Відтак, кохана нардепа тепер володіє 4 земельними ділянками на Київщині, зокрема:  

  • Відео дня
    /li>

Разом з тим, у цих же селах, придбало подружжя й два житлові будинки: 89,6 м² та 52,3 м² 

А ще Оксана Музика–Стефанчук тепер є співвласницею двох квартир у Києві. Однією з них, площею 83,8 м², володіє спільно з Анатолієм Музикою, ймовірно батьком – 50 на 50. В декларації не зазначена вартість майна, але якщо заглянути на сайт оголошень, то бачимо: такої ж квадратури помешкання на вторинному ринку може коштувати 95 тисяч доларів. Звісно, все залежить від стану житла та місця розташування. 

Іншу квартиру, теж у столиці, площею 90,90 м² ділить між собою дружина Миколи Стефанчука з ще двома людьми: Анатолієм Музикою та Лесею Музикою. 

Купив два авто

Ні у 2023-му, ні у 2022-му особисто Стефанчук сам нічого не купував. Та в позаминулорічній декларації з’явилося дві нові машини, які теж записані на дружину. За день до початку повномасштабного вторгнення родина придбала «Mersedes Benz» 1995 року випуску. На ринку ціни на таку автівку коливаються від 3 700 до 7 700 тис. доларів. А вже через 7 місяців поповнив сімейний автопарк «Opel Crossland X» 2019 року – це авто коштує щонайменше 15 тис. доларів. 

Заробітна плата за 2023-й 

Згідно із декларацією, Микола Стефанчук у 2023-му отримував заробітну плату з чотирьох місць роботи: дві основних та ще дві за сумісництвом. Сумарно – 1 млн 469 тис. грн. Наприклад, за основними місцями роботи, зокрема в Управлінні апаратом Верховної Ради України одержав 799 333 грн. А за свою працю в Київському національному університеті ім. Т. Шевченка - 477 083 грн. Також пенсія, а це 103 688 грн. Поміж іншого – дохід від здачі майна в оренду, спадщина, кешбек й інше. 

Готівкою ж нардеп зберігає 65 тис. доларів та 42 тис. євро – а це понад 4 млн 375 тис. грн згідно із курсом валют станом на 3 квітня 2024. У банку – більше 177 тис. грн.

Читайте також: 

Лабазюк купив годинник за 395 тисяч, – нова декларація

Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона

Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (35)
  • Олена Федоренко

    Я не розумію навіщо це все писати і дратувати народ все вичисляеться  в валюті  а грошей на захист країни немае.Що це за люди що у них по чотири руки а у нас дві
  • Наталія Бородій

    В декларацію ще потрібно внести пункт - допомога ЗСУ. Чи він тільки з зарплати платить військовий  податок? Вже просто гідко читати про їх гроші, чесно зароблені на 4 роботах. Й боляче.....
  • Ольга Войтова-Мисливець

    А де він заробив таку пенсію??? Скільки років стажу має???
  • Ирина Ирина

    Курви!

keyboard_arrow_up