Ощадбанк надає кредит готівкою: рятівна соломинка для тих, хто опинився у фінансовій ямі (новини компаній)

Ощадбанк надає кредит готівкою: рятівна соломинка для тих, хто опинився у фінансовій ямі (новини компаній)

Опинитися без грошей може навіть сама заощадлива та завбачлива людина. Витрати мають властивість приходити у життя великими компаніями, плавно перетікаючи одна в одну. Щоб не потонути у їх вирі, слід мати надійний пліт, або хоча б чарівну соломинку, за яку можна схопитися в потрібну мить.

Для когось — це депозитний рахунок, для інших — щедрі друзі і родичі на фінансовому підйомі. А абсолютно для всіх — спеціально створений від Ощадбанк кредит готівкою. Можливість онлайн-замовлення, мінімум супровідних документів, швидкий розгляд заявки та зручні умови погашення — і непередбачені витрати більше не захоплять вас зненацька.

Призначення готівкового кредиту

Мета отримання кредиту готівкою може бути абсолютно різною. Але є можливість отримати нижчий відсоток, якщо цілі вашого кредитування — це:

  • Лікування чи оздоровлення.
  • Купівля транспортного засобу.
  • Придбання побутової техніки.
  • Ремонт оселі або купівля нового житла.
  • Подорожі.
  • Оплата за навчання.

Кредитному менеджеру особисто не цікаво, навіщо знадобилися кошти клієнту. Але мати цільове призначення позики — в інтересах позичальника. В Ощадбанк діє гнучка система нарахування процентної ставки річних в залежності від мети кредитування. Якщо клієнт зможе протягом першого місяця користування кредитом обґрунтувати його документально, процентну ставку буде знижено із загальних 56% до 40%. Головна вимога — вартість придбання за цільовим кредитом має складати понад 75% від суми кредиту. Як доказова база приймаються фіскальні чеки, квитанції, рахунки, специфікація товару.

Умови надання в Ощадбанку

Швидка грошова позика притаманна мікрофінансовим установам чи ломбардам. У них можна отримати кошти швидко, без зайвих пояснень під заставу цінностей, або ж лише по посвідченню особи. Але позичальник не матиме гарантії, що його заставу оцінять справедливо, або ж в процесі погашення кредиту не з’являться приховані комісії і платежі.

Кредит готівкою у банку — надійний і безпечний. Позичальник напевне отримає саме ту суму, на яку розраховує. А пересвідчитися у вартості користування кредитом можна самостійно, скориставшись онлайн калькулятором на сторінці послуги Ощадбанку. Змінюючи термін кредиту, можна визначити найбільш вигідний варіант оформлення, щоб подавати заяву впевнено.

Щоб отримати кредит готівкою, необхідно подати заяву у відділенні банку чи на сайті. Після її реєстрації менеджер зв’яжеться для уточнення деталей та збору персональної інформації. Із документів знадобиться лише:

  • паспорт;
  • індивідуальний податковий номер;
  • довідка про доходи з місця роботи за останні 6 місяців.

Розраховувати можна на суму від 30 000 до 250 000 грн терміном від 1 до 5 років. А ще на індивідуальний підхід до розгляду кожної заявки, вигідні пільгові умови у разі цільового призначення кредиту, зручну сплату регулярних платежів карткою чи через застосунок у смартфоні і можливість дострокового погашення без штрафних санкцій. Ощадбанк піклується про фінансову стабільність своїх клієнтів.

keyboard_arrow_up