Переночувати за 100 гривень: що пропонують у хостелах і готелях Хмельницького

Переночувати за 100 гривень: що пропонують у хостелах і готелях Хмельницького
  • А ви знали, де у Хмельницькому можна дешево зняти житло на одну-дві ночі? 
  • У нас є кілька хостелів. Ліжко-місце пропонують за 90-260 гривень.
  • У готелях та на залізничному вокзалі також здають кімнати з підселенням за помірними цінами. 
  • Вартість залежить від зручностей та наявності сусідів.

У Хмельницькому не так вже й багато хостелів. Але вони все таки є! Стандартний пошук місця в хостелі через «Google» дозволяє знайти всього два таких заклади. Але ліжко-місце можна винайняти ще й в готелях та на вокзалах. Як виглядають номери в хмельницьких хостелах та які зручності пропонують відвідувачам, дізнавались журналісти vsim.ua.

У хостелі «Sun» не можна пиячити

На популярному сайті booking.com пропонують три доступних номери у хостелі «Sun», що знаходиться на Завадського. Ціна за поселення – від 90 гривень за одномісний номер до 180 гривень – за двомісний. Також є можливість замовити двомісний номер з додатковим ліжком за 260 гривень.

Відео дня

У змішаному загальному номері є три двоярусних ліжка та одне розкладне. Так vsim.ua пояснили по телефону, що вказаний на сайті хостелу. В номері можуть одночасно поселитися 7 чоловік. Крім цього, там є шафа та стіл.

У номерах за 180 та 260 гривень більше зручностей. Там є телевізор, вішаки для одягу, душова кабінка, просторе ліжко, дзеркало, рукомийник, стілець, комод та смітник.

На рецепції пояснюють, що туалет є на кожному поверсі. А от душова кімната – загальна на весь хостел. Вона знаходиться на третьому поверсі. Кухня також одна. Є холодильник, мікрохвильова та електрочайник. На території хостелу є платна сауна та безкоштовний wi-fi. Але є і свої умови. Так, наприклад, приймати душ можна не довше 15 хвилин, а цінні речі краще залишати в спеціальній камері зберігання, що знаходиться в адміністратора. Вживати спиртні напої чи палити на території хостелу не можна.

У «Побужжі» низькі ціни, але немає кухні

Ще один хостел розташований у готелі «Побужжя», що знаходиться в самому центрі міста - по вулиці Соборній. На сайті hotels24.ua зазначено, що тут є три види номерів.

Кімната на чотири людини здається в оренду за 90 гривень за місце. В ній є стіл, шафа, стілець та телевізор. У номері за 140 гривень поселяють двох людей. Зручності ті ж, що й в попередньому. Туалет один на дві цих кімнати. Душ не пропонують.

У номері з покращеним планування за 150 гривень також є два ліжка, шафа, стіл та стільці, телевізор. Крім цього, в кімнаті є холодильник. Є туалет та душ. Але також один на дві подібні кімнати. В усіх номерах є безкоштовний wi-fi.

На сайті вказано, що на території готелю «Побужжя» є бар, конференц-зала, зона для паління та стоянка для авто. А от кухні для відвідувачів хостелу не передбачено. Тож харчуватися пропонують у прилеглих поруч магазинах та кафе. Поселяють також при наявності документу та оплати за місце.

В обох хостелах поселятися слід вдень. Із собою мати паспорт. А проживання просять оплатити наперед.

Зручності на вокзалі

Винайняти ліжко недорого на кілька годин чи добу можна у кімнаті відпочинку на залізничному вокзалі.

Ціни тут надзвичайно помірні. За півдоби просять 60 гривень. Доба коштуватиме 88. За ці гроші пропонують одномісне ліжко, душ та туалет. Але потрібно бути готовим до того, що посеред ночі адміністратор приведе ще одного клієнта і поселить на сусідньому ліжку. Туалет і душ у таких дешевих умовах пропонується один на цілий поверх. Більш детально про ночівлю на вокзалі журналісти vsim.ua писали два роки тому. 

Що пропонують туристам в готелях 

Ті, кого не влаштовують подібні зручності, можуть зупинитися в готельних номерах. Але там вартість одноденного перебування зростає вдвічі, а то й вчетверо. 

В готелі "Енеїда" пропонують місце у номері з підселенням. Доба перебування тут коштуватиме 90,75 гривень. Крім одномісного ліжка, у кімнаті є телефон, холодильник, туалет та душ. 

У готелі "Поділля" можна винайняти ліжко-місце, але, правда, дорожче - за 150 гривень на добу. На рецепції повідомляють, що там є одномісне ліжко та санвузол. Кухні не передбачено. Зате будуть "сусіди".

- Це такий "совдеповський" номер, без ремонту та з підселенням, - пояснює працівниця готелю по телефону. 

Тим, кому вигідно поселитися за містом, підійде номер у дачному масиві "Видрові доли", що знаходиться на вулиці Східній. За 5-годинне перебування доведеться викласти 110 гривень, доба обійдеться у 200. Зате в номері є двоспальне ліжко, холодильник, душ, туалет, кондиціонер та телефон. 

Хто може викласти більше 

У готельному комплексі "Озерний" ліжко-місця окремо не здають. Там є можливість винайняти кімнату за 280 чи 350 гривень. Зі зручностей є туалет, душ, телефон, двоспальне ліжко та шафа. Також є вихід на балкон. Дорожчий номер має дві кімнати. 

Готель "Лелека", що знаходиться по Вінницькому шосе, ліжко-місць теж не пропонує. Зате там можна зняти одномісний номер з ліжком та телевізором. Він обійдеться в 150 гривень за добу. Але санвузла у кімнаті немає. Зручності облаштовані на коридорі. 

У готелі "Янісоль" пропонують місце з підселенням за 250 гривень. У кімнаті є санвузол, душ, телевізор, телефон, wi-fі та 4 одномісних ліжка. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Іван

    Питання до автора: "Койкомісце" що це таке? "Смітник" в номері це як? Садовий привіз?

    Владимирович Артём reply Іван

    Згоден, краще "ліжкомісце". До того ж вираз "дешеві ціни" - некорректний, ціни можуть бути високі або низькі, а товар/послуга - дешевий(а) чи дорогий(а)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up