Керівник підприємств з Хмельниччини заплатить 13 мільйонів штрафу

Керівник підприємств з Хмельниччини заплатить 13 мільйонів штрафу
Фото - ілюстратвине, з відкритих джерел
  • Чоловік ухилявся від сплати податків.

13 мільйонів гривень штрафу заплатить керівник двох приватних підприємств за ухилення від сплати податків.

Про це інформують в обласній прокуратурі.

У 2015-му році підприємець під виглядом власноруч вирощеної продавав сільськогосподарську продукцію. Робив це для того, щоб скористатися пільгами щодо оподаткування.

Відео дня

Окрім того, очолюючи інше підприємство, чоловік облікував безтоварні операції з нібито придбання товарів. Як наслідок не сплатив податку на суму понад 3 млн грн.

Упродовж 2015-го зловмисник також зняв з рахунків понад 45 млн грн, не сплативши майже 10 млн грн податку на доходи фізичних осіб та військового збору.

Загалом підприємець не сплатив понад 13 млн грн податків.

Відбувся суд. Чоловіка визнали винним в ухиленні від сплати податків та покарали штрафом у понад 13 млн грн. Також його позбавили права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на строк 3 роки з конфіскацією майна. Сам підприємець своєї вини не визнає.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Леонид Гербер

    А який сенс в нашій країні платити податки, як що їх всеодно розкрадають чиновники. За виключенням податки потрібно платити у пенсійний фонд,  щоб хоч якось підтримувати оті мізерні пенсії. Хоча і там сидять злодій на злодії.
  • Владимир Дмитриев

    интересно а кто будет платить податки когда всех мужчин выловят на фронт сегодня в тернополе была облава ходили по домах дворах говорят ломали двери и грузили как скот кто сопротивлялся тех били в чортковском районе поймали 65 человек четверых отпустили ну там групы имели или бронь остальные уже прошли медкомисии все поголовно здоровые оказались и в пять ноль ноль отправка в армиювсе за полдня вот как то так все происходит по эвропейским стандартам гуманно и демократично да здравствуют эвропейские цености и демократия
  • Людмила Мазур

    Та ще й таємний агент.
  • Читач26

    Мало дали. 100’/, конфіскат. Закрити років на 10 разом зі всією родиною. Погасять борги державі  - виходять. А він до дзвінка. Китай рулить, а Україна ще грається з хапугами.

keyboard_arrow_up